{{ message.message }}
{{ button.text }}

Count your blessings 2015..

Bijna één van de meest chaotische jaren van mijn leven is alweer bijna ten einde, dus dit is een moi moment om even terug te blikken...

Afbeelding blog 'Count your blessings 2015..'

Wat een jaar vol veranderingen! Van de hoogste pieken tot de laagste dalen, waardoor ik nog meer in heb leren zien hoe belangrijk de hoogtepunten zijn.. 

1- Natuurlijk met stipt op nummer één: mijn zoon.. Oké, stiekem is hij van December 2014 maar hij voelt toch echt als een 2015 cadeau! Nooit heb ik geweten dat ik in staat was zoveel van een ander te houden tot dat hij er was.. Gefascineerd heb ik dit jaar toegekeken en bewonderd hoe verschrikkelijk veel hij leert en zich ontwikkeld. Wat ben ik trots op die kleine draak!

2- Na een moeilijke periode hebben de vader van mijn zoon en ik besloten niet met elkaar verder te gaan en wat een mazzel dat ik na een aantal maanden een prachtig huis aangeboden heb gekregen via de woningbouw! Een huisje met een prachtige eigen slaapkamer voor hem en de ruimte om lekker te spelen!

3- Familie! Ik weet het al jaren, maar ik kan en wil niet zonder mijn familie! Altijd steunen ze me in wat ik doe en de keuzes die ik maak. En zonder hun emotionele en financiele steun had ik het dit jaar niet gered! Zij zijn echt de stabiele basis waar ik altijd terecht kan..

4- Ook ben ik dankbaar voor het feit dat ik het aankan in mijn eentje (oké met zijn tweetjes), ondanks mijn beperkingen. Ik voel me gezegend dat m'n lichaam sterk genoeg is om alles op zich te nemen en de zorg voor de kleine mogelijk is! Ook dat is iets wat ik niet had durven dromen! 

Ook zonder een blog als deze sta ik er vaak bij stil hoeveel geluk ik heb en ik wens iedereen van mamaplaats dan ook minstens net zo'n mooi en gelukkig 2016 toe, zoals 2015 voor mij was!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je