Snap

Count your blessings 2015

1) Uiteraard, hoe cliché ook, mijn greatest blessing ever; De geboorte van onze zoon Quentin!

Leuke winactie van Mamaplaats, tel je zegeningen van 2015.
Nu schrijf ik deze blog niet zozeer omdat ik iets wil winnen,
maar omdat ik sowieso ieder jaar een blogje schrijf over hoe het afgelopen jaar is geweest.
Nu kan ik deze twee mooi combineren!

2015, weer een bewogen jaar..

1) Uiteraard, hoe cliché ook, mijn greatest blessing ever; De geboorte van onze zoon Quentin!
Nooit gedacht dat ik in staat zou zijn om zo intens van iemand te houden. Een hele nieuwe wereld is voor me open gegaan.
Dankbaar dat het voor mij was weggelegd om een kindje te mogen dragen en baren. En er nu met alle liefde van de wereld voor te mogen zorgen! Ik zou niets anders meer willen, wat heb jij mijn leven verrijkt!

2) Dankbaar voor mijn (af en toe) lieve vent. Hij heeft veel te verduren gehad met mij door de hormoontjes. Het ging vaker slecht dan goed, maar gelukkig zitten we weer in een stijgende lijn. Ondanks dat we niet mét elkaar kunnen, kunnen we ook zeker niet zonder elkaar. Tenminste, ik kan en WIL me geen leven meer zonder hem voorstellen.

3) Dankbaar voor de nieuwe mensen die ik dit jaar heb leren kennen.
Lianne - Heel even kort samen een ochtendje in het ziekenhuis gelegen. De dag dat ik te horen kreeg dat ik de volgende dag zou worden ingeleid. Via een babyhoek op Facebook reageerde zij op een reactie van mij, en zo weer in contact gekomen.
Ontzettend leuk contact en kan haar niet meer wegdenken uit mijn leven! Haar zoontje is 2 dagen na Quentin geboren.
Rieanne - Mijn lieve buurvrouw, die ik niet kende, terwijl ik hier toch al 3 jaar woon!
Sabine - Via Mamaplaats met haar in contact gekomen, allebei een zoon van dezelfde leeftijd dus veel ervaringen uitwisselen en ontzettend leuk contact!

4) Dankbaar voor mijn lieve vriendinnen. Die me ook dit jaar weer hebben gesteund in de tijden van tranen en onzekerheid, en die ook dit jaar weer met een glimlach naast me stonden als er iets te vieren was. Ik wil er even een paar in het bijzonder noemen, voel je vooral niet aangevallen als ik je niet persoonlijk heb genoemd, want jullie weten zelf wel wie zich onder dit kopje mogen rekenen.
Suayl, hoe ver je ook bij mij vandaan bent, in mijn hartje ben je er altijd en altijd mijn nummer 1. Mona, iets minder ver bij me vandaan, maar toch te ver om je vaak te zien. Volgend jaar gaan we daar verandering in brengen, beloofd! Miranda, ook al hebben we sporadisch contact en kunnen we niet altijd samen door één deur, ik ben ontzettend blij met je en heel trots op je hoe je het allemaal doet met jouw mooie dochtertje Jaylinn!

5) Dankbaar voor mijn lieve familie. Mijn oma, mijn broertje, mijn nichtje(s) en mijn schoonfamilie. We kunnen dan wel niet altijd samen door één deur, maar wanneer er nood aan de man is, of er een luisterend oor nodig is, dan zijn we er altijd voor elkaar.
Ik weet precies wat ik aan jullie heb, en daar ben ik dankbaar voor.

6) Het behalen van mijn diploma. Het was even spannend, afstuderen tijdens de laatste loodjes en ná mijn bevalling. Maar dankzij de steun van familie/vrienden die af en toe zo lief waren om even op te passen, heb ik het toch gehaald. Vaak op het punt gestaan om op te geven, maar toch doorgezet. Daardoor stiekem wel een beetje trots op mezelf!


Verder ben ik vooral trots op mezelf. Ik heb dit jaar veel overwonnen. Hier ga ik verder niet teveel op in, maar het was zwaar. Zowel lichamelijk als geestelijk. Maar ik ben er weer. En dit keer gaan we met heel veel positiviteit 2016 in.

Ik heb er zin in, bring it on!

8 jaar geleden

Dankjewel! Zag het net pas in mn mailbox.. Hihi. Super leuk!

8 jaar geleden

Gefelciteerd met je prijs! ;)

8 jaar geleden

Dankjewel lieve Rieanne. Zo blij dat ik je heb ontmoet!

8 jaar geleden

I love you too Moontje!