{{ message.message }}
{{ button.text }}

Consultatiebureaustress!

Izzy volgt de -2 lijn qua gewicht. Is er wat aan de hand? Of moet ik toch mijn moederinstinct volgen?

Afbeelding blog 'Consultatiebureaustress!' Achtergrond blur afbeelding

Izzy is een kleine vrolijke meid van precies 4 maanden. Ze doet alles zoals het hoort en is super lief. Enige 'knik' in dit perfecte beeld is haar gewicht. 

Ze is geboren met een gewicht van 3550 gram en lengte van 50 cm. Vanaf dat ze ongeveer 2 maanden is, zit ze op de -2 lijn. Tot 10 weken heb ik volledig borstvoeding gegeven, tot aan de 3 maanden heb ik dit langzaamaan helemaal afgebouwd. Op het consultatiebureau krijg ik alleen maar te horen dat er echt wel iets aan de hand moet zijn. Extra weegmomenten en (huisarts)afspraken zijn hier voor ingelast en nu is het de bedoeling dat ik overga op Nutrilon Pepti. Ik zie het niet zo zitten. Er is helemaal niets aan haar te merken, is niet zeurderig, geen uitslag, geen krampjes.. alleen die 500 gram die ze misschien meer zou mogen wegen. De flesjes gaan er tegenwoordig ook goed in, daar zit het hem ook niet. Ik maak me dan ook niet echt zorgen en geloof niet zozeer in een koemelkallergie of wat dan ook. Of zou ik dat toch eens moeten gaan doen?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je