{{ message.message }}
{{ button.text }}

consultatiebureau 4 mnd

hoe sta jij tegenover entingen en ben je tevreden over het cb?

Afbeelding blog 'consultatiebureau 4 mnd' Achtergrond blur afbeelding

 

Gisteren moesten we weer met Fenna naar het CB. Elize was nu ook mee en is lekker gaan spelen. Fenna is nu 61 cm en 5500 gram. Het omtrek van haar hoofd is 41.  Ze stagneert een beetje met het groeien en zit nu onder het gemiddelde. Ik maak me daar niet zo druk om, om gemiddelden.  Fenna is over het algemeen vrolijk en dus maak ik mij niet zorgen of ze nu snel of minder snel groeit. Zolang ze nog steeds groeit gaat het wat mij betreft goed.

Bij de verpleegkundige een praatje gehad over o.a. het slecht in slaap vallen van Fenna. Vond het maar raar dat ze helemaal niet naar Fenna heeft gekeken. Meestal dan leggen ze haar wel ff op haar buik enzo om te kijken hoe goed ze haar hoofdje optilt, maar nu is Fenna niet van mijn schoot geweest.

Toen Fenna de prikjes kreeg moest ze even brullen van de schrik, maar 5 minuten later zat ze alweer te glimlachen. Ze is er gisteren wel een beetje ziek van geweest. Vind het wel altijd zielig hoor die prikjes, maar ja het is gewoon beter. Liever eventjes pijn dan dat ze flink ziek wordt met alle eventuele gevolgen. Hoe staan jullie tegenover de entingen?  Zijn hier ook mama’s die het dus niet doen?

Volgende keer hoeft Fenna geen prikjes, ook wel es fijn.  Elize moet dan ook weer naar het CB. We hebben maar een dubbele afspraak gemaakt, wel zo handig.  Elize krijgt dat denk ik een oogtest. Terug in de auto heb ik haar daar even over verteld en hebben we zitten oefenen met de plaatjes uit  het boek. Ze vond het wel een leuk spelletje. Benieuwd of ze dan ook zo goed meewerkt, dat is altijd maar afwachten.  

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby, #Gezond, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je