{{ message.message }}
{{ button.text }}

Consultatiebureau

Vanmorgen was het al vroeg dag voor ons. Ik moest namelijk onze jongste dochter extra laten wegen op het consultatiebureau. Het begon allemaal een paar weken geleden. Onze dochter was net aan 3 ons gegroeid in 4 weken tijd.

Afbeelding blog 'Consultatiebureau'

Dat was te weinig in de lijn der verwachting. De lijn op de groeicurve was niet mooi stijgend meer. En omdat ik borstvoeding geef was dit niet goed.

Zelf vond ik het niet echt zorgelijk. Hannah was een paar dagen niet helemaal fit geweest en had een paar keer een voeding overgeslagen. Er werd een afspraak gemaakt om nog een keer extra te komen wegen, omdat ze bang zijn dat mijn voeding terug loopt. Nu is het zo dat Hannah niet ons eerst kindje is, maar onze vierde en ze is ook niet de eerst die borstvoeding krijgt, maar de vierde. Ik probeerde nog uit te leggen dat ik het niet zo nodig vond, maar het moest toch maar!

De afgelopen weken  ben ik haar niet anders gaan voeden. Maar mensen in mijn omgeving vonden toch dat ik haar extra moest gaan voeden. Misschien is je voeding wel terug gelopen kreeg ik geregeld te horen. Maar Hannah is super vrolijk, huilt bijna niet en ligt al lekker te kraaien in haar box. Ze slaapt elke nacht lekker door. Dus niks extra voeding, gewoon door gegaan zoals ik dat daarvoor ook deed. Als ze echt honger zou hebben dan komt ze echt wel voor extra eten. Dat gebeurt af en toe, dan lijkt ze wel onverzadigbaar. Dan krijgt ze ook gewoon. Ik vind het namelijk heerlijk om haar te voeden. Dat is een rustmoment voor mij op de dag.

Dus vanmorgen moesten we op pad. Omdat de andere kinderen vakantie hebben is het helemaal niet zo praktisch. Hannah moest wakker worden gemaakt, de jongens aangekleed voorzien van een ontbijtje. Het leek wel een school ochtend. Kwart voor 9 zaten we in de auto opweg naar het consultatiebureau. Het aan en uitkleden vergde de meeste tijd. Hannah was prima gegroeid en de borstvoeding is dus nog prima. Onze 14 weken oude dochter doet het dus prima. Kortom, gewoon doorgaan zoals het ging, dan komt het allemaal goed! Ook met de borstvoeding.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je