{{ message.message }}
{{ button.text }}

Constant wakker... Het breekt op

Al vanaf oudjaarsdag is mijn zoontje 's nachts constant wakker. Hij gaat om 7 uur naar bed en slaapt 's middags maar 1 keer. Toch snap ik niet helemaal waarom hij 's nachts elke keer wakker wordt. Het gebeurt wel ruim 5 keer op een avond. Vervolgens wordt hij dan om half 7 's ochtends wakker en zit ik al met hem beneden. Ik ben een alleenstaande jonge mama en het breekt op. Ik lig dan ook 's middags te slapen.

Afbeelding blog 'Constant wakker... Het breekt op'
Al vanaf oudjaarsdag is mijn zoontje 's nachts constant wakker. Hij gaat om 7 uur naar bed en slaapt 's middags maar 1 keer. Toch snap ik niet helemaal waarom hij 's nachts elke keer wakker wordt. Het gebeurt wel ruim 5 keer op een avond. Vervolgens wordt hij dan om half 7 's ochtends wakker en zit ik al met hem beneden. Ik ben een alleenstaande jonge mama en het breekt op. Ik lig dan ook 's middags te slapen. Ik heb alles al geprobeerd, zoals wat langer wakker houden met de hoop hij 's nachts doorslaapt, maar helaas... Hij is nu 10 maanden oud. Zal dit een periode zijn of ligt het aan het gedrag? Overdag en 's middags is het een lief kereltje, af en toe ook een boefie. Het liefst wil hij de hele dag bij je hangen of zitten, alleen laat ik dat niet toe. Ik zet hem dan in de box of laat hem even rond kruipen, maar dan krijgt meneer zijn zin niet en begint te gillen. Voor de rest is het een heel lief en vrolijk ventje, maar 's nachts is het met hem een drama. Heeft er iemand tips voor wat ik nog kan uitproberen, zodat ik wel weer een goeie nachtrust krijg?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je