{{ message.message }}
{{ button.text }}

Confession: Ik heb een huilbaby

Daar zit je dan op je roze wolk, nou helemaal niet. Naar de kraamweek donderde ik er net weer zo hard vanaf.

Afbeelding blog 'Confession: Ik heb een huilbaby'
Ik heb een hulbaby, zo dat is er uit. Ik vind mijn kind niet leuk, niet lief ik ben gewoon blij als ze eindelijk stil is! Ik vind het vreselijk dat ik dit schrijf maar ik zit er gewoon helemaal doorheen. Het is helemaal niet leuk als je kindje alleen maar kan huilen! Ze wil niet slapen op een dag doet ze twee fatsoenlijke slaapjes. Na de eerste voeding en na de laatste voeding. Uit wanhoop ook al naar de kinderarts geweest, tja waarschijnlijk verborgen reflux. Oke gaan we daar wat mee doen. Maar dat slapen en ik weet het baby's kunnen dat in het begin nog niet zo goed en hebben daar soms wat hulp bij nodig. Maar wat als de hulp die je geeft niet voldoende is? Bij mama en papa slaapt ze prima, maar zodra ze in haar bedje ligt is het huilen, nee correctie krijsen tot je haar komt halen. Alles is er al geprobeerd en op dit moment huil ik net zoveel als zij. Ik geniet niet meer, zou het liefst weer willen gaan werken gewoon om van het gehuil af te zijn. Mijn eerste dochter, is die er nog dan? Ik heb geen tijd voor haar. Ik laat haar vaak noodgedwongen logeren zodat ook zij de aandacht krijgt die ze verdiend. Soms denk ik, was ik hier maar nooit aan begonnen. Had ik het maar bij dat eerste lieve kindje gehouden, dat was toch ook prima? Nu gaan we beginnen met ons laatste redmiddelen: inbakeren. Hopelijk gaat dit helpen anders weten wij het ook niet meer!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je