{{ message.message }}
{{ button.text }}

Code Babyhuidjeroze

Bestel maar, bestel maar, bestel maar.......

Afbeelding blog 'Code Babyhuidjeroze'

Na de afspraak bij de dokter kon ik direct bloed af laten nemen voor de nodige onderzoeken, gewoon in de kliniek zelf. Echt ideaal. Dus dat maar laten doen. Dochterlief hield alles nauwlettend in de gaten. Ze gaf geen kik toen mama werd geprikt, mama wel.... AUW!! Hey maar ik kan dat aan... ben toch ook bevallen (mommypower)... autorijden daarna was wat lastig.

Nog even de laatste controles bij de balie en de mededeling dat ik kon bellen wanneer ik ongesteld werd. Ik wist dat dat niet lang zou duren. De volgende morgen was dit ook al het geval. Doorgegeven aan de kliniek en we hebben morgen (maandag) een telefonisch consult. Erg spannend.

Nu zit ik thuis op de bank met ons kleine meisje. Zij kijkt naar sinterklaas en mama zoekt uit hoe het ook alweer zat met betrekking tot de bestelling en de bezorging van ingredient X. Pfffff.... was zelfs al even de inloggegevens van de cryos.dk kwijt. O jee o jee.... maar gelukkig gooi ik nooit wat weg hahahaha en dus..... GEVONDEN.

De bestelling staat klaar voor verzending. De betaling moet alleen nog even gedaan worden.... 250 euro voor een enkeltje kliniek voor 1 rietje verpakt in droogijs. Jemig de pemig.... kosten die niet vergoed worden door onze zorgverzekering. Het rietje kostte ook al bijna 1000 euro. Zodra de bestelling gedaan is duurt het ongeveer 1 a 2 werkdagen voordat het aankomt bij de kliniek. Daar gaat het rietje weer in de opslag totdat er een eisprong is.... en volgens de berekening is dat dus eind deze maand.....

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je