{{ message.message }}
{{ button.text }}

Chickenpox oftewel de waterpokken!

Van buikgriep naar de waterpokken.... de wasmachine draait overuren en mama ook...

Afbeelding blog 'Chickenpox oftewel de waterpokken!' Achtergrond blur afbeelding

Het is het weekend waarin we sinterklaas activiteiten hebben gepland... de vrijdagnacht voelt Jaiden zich niet zo lekker en heeft een aantal spuitluiers.. zo zielig voor ons kleine mannetje! Ligt hij dan in bed alles zit onder en hij zegt bah en moet huilen! Snel verschonen we hem en hij gaat weer slapen.

Zaterdag ochtend heeft hij een paar keer overgegeven.. het was slijm en gal en het is de eerste keer dat hij (bewust) doet overgeven.. dus hij raakte elke keer in paniek :,( arme prullie! We zouden op bezoek gaan bij zijn oompje maar ik ben met Jaiden thuis gebleven mijn vriend en schoonvader zijn wel op visite gegaan.

Zaterdag avond alles lijkt weer normaal en Jaiden eet gewoon zn avondeten (wel minder dan normaal maar hey hij eet ) dus konden we naar de pakjesavond bij mijn broer, er zou ook een piet komen en dat was de eerste keer dat Jaiden een piet zo zien hihi.. 

Jaiden vond het opzich wel leuk maar je kon merken dat hij moe was.. dus na ongeveer 2 uurtjes wilde hij niks meer doen en werd opstandig.. Tijd om naar huis te gaan!! Het was super gezellig en Jaiden en zn neefje zijn goed verwend! Maar stiekem was ik ook wel blij om naar huis te kunnen want ik was moe....

Zaterdag nacht???!!!! Heel de nacht heb ik met Jaiden wakker gezeten want het kwam er van voor en achter bij de kleine man uit! Dus na 4x het bedje weer verschoond te hebben had ik zoiets van we gaan wel lekker in de woonkamer zitten met een emmer bij de hand babytv aan dekentje en handoek om ons heen en een flesje water zodat hij wanneer hij wilde drinken gelijk iets kon drinken..  Hij had gelukkig geen koorts dus misschien viel t wel mee.. (juichte te vroeg)

Zondagochtend... borrel..borrel...burp.... owjee ik voel me ook niet zo goed... en jahoor!! Ook bij mij kwam t van 2 kanten eruit...  komt mijn vriend later in de ochtend (middag) uit bed..uhm poekkie ik voel me biet zo lekker... en ja hoor ook hij was ziek! Met zn 3e waren we dus goed ziek niks hielden we binnen... mijn vriend ging terug naar bed en ik zat nog steeds met onze prullie op de bank.. tegen 16 uur ging t redelijk goed met Jaiden (gelukkig! ) maar ik voelde me nog steeds zwaar beroerd! Jaiden heeft een paar droge crackers op en veel water en is toen lekker gaan slapen. 

Mijn vriend deed alsof de wereld verging.. en belde in paniek zn moeder op want er was niks in huis ( onzin mijn kasten puilen uit! Maar hij wilde niks zelf klaarmaken en ik was te ziek om t te doen) dus is mijn schoonmoeder langs gekomen met een pannetje bouillon  ( lief bedoeld maar als ik ziek ben moet ik niemand om me heen hebben! En ook zeker niets als ik een paar dagen niks in t huishouden heb kunnen doen!) Ze ging gelukkig na ongeveer 2 uurtjes weer weg! En toen mocht mijn vriend t uitzoeken want hij kon wel zn eten binnenhouden en ik nog steeds niet plus hij had al een aantal uur geslapen en ik nog helemaal niks..  maarja rust werd me niet gegund.. want om de haverklap moest hij iets vragen.. en hij voelde zich zo goed dat hij luid kon gaan telefoneren en de tv flink hard zette! GRRRRRRR!! Dus ik heb gezegd als je nu niet stil doet dan stamp ik je buiten! Waarop het "rustig" werd in huis...

Jaiden had goed geslapen! En voelde zich al iets beter gelukkig. ( ik nog steeds niet) dus Jaiden ging naar de gastouder en ik naar mijn stage. Het was mijn eerste dag.. maar na ongeveer 2 uurtjes werd ik maar naar huis gestuurd aangezien ik echt te ziek was.. ze waardeerde het dat ik wilde proberen. ( ik voelde me zo schuldig en was boos op mezelf dat ik t niet volhield maar achteraf ben ik stom geweest om zo ziek te gaan werken) . 

<Datwas de buikgriep.. iedereen die we hebben gezien hebben we besmet SORRY!!>

Dinsdagochtend... het ging wel redelijk met mij en zou vandaag mijn 2de traject van mijn reïntegratietraject gaan beginnen... ik ben Jaiden aan t klaarmaken voor naar de gastouder te brengen.... WAT ZIE IK NU?!!  Jaiden zit onder de rode vlekjes en heeft een verhoging! Dus ik bel gelijk de gastouder op dat ik Jaiden vandaag niet kom brengen maar met hem naar de huisarts ga. Dat was geen probleem en ik moest even iets laten weten hoe t ging met hem. 

Snel mijn reïntegratiebedrijf gebeld en me afgemeld voor de training. 

Toen met de bus naar de huisarts en jaiden liet zich heel netjes en heel zielig onderzoeken door de dokter en ze zei t al Jaiden heeft de waterpokken! Owjee!!! En een oorontsteking  (die heeft hij vaker helaas) dus we kregen een creme mee die ik 2x daags moet smeren en ze waarschuwde al hij kan er koorts van krijgen en het kan er van beide kanten uitkomen... aangezien hij de buikgriep heeft gehad moest ik het extra in de gaten houden of hij niet zou uitdrogen.  

En eenmaal thuis begon de elende... arme prullie! Koorts huilen huilen en huilen kotsen en flink aan de diarree..  snel extra zetpillen gehaald en extra billendoekjes.. 

Woensdag middag.... Jaiden voelt zich weer een beetje beter! Hij eet alweer iets meer en drinkt nog steeds veel water. Ook vraagt hij alweer om een koekka (koekje) en hij heeft al weer praatjes en speelt weer. Hij heeft nog wel spuitluiers maarja dat is niet zo erg als van 2 kanten want dan is er echt niet meer tegenop te wassen.. 

Nu is het hopen dat hij zo min mogelijk last heeft van de waterpokken ;-)

Morgen mag hij weer naar de gastouder en heb ik mijn therapie. En vrijdag ook en dan stroom ik toch nog in bij mijn 2de traject van mijn reïntegratietraject. En dan maandag ga ik het wel volhouden met mijn stage en dan laat ik zien wat ik waard ben! 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby, #Gezond

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je