{{ message.message }}
{{ button.text }}

Chewelry: Sieraden voor moeder en kind

Of nog beter gezegd sieraden om in te bijten? Zie jij het al voor je?

Afbeelding blog 'Chewelry: Sieraden voor moeder en kind' Achtergrond blur afbeelding

Ben ik nou echt een leek op het gebied van moeder/kind artikelen of lijkt het alleen maar zo? Dat was het eerste dat mij te binnen schoot toen ik bij PR4Kids las over de Chewelry van Smartmama. Het bleek te gaan om sieraden gemaakt voor zowel moeder als jonge kinderen, waar letterlijk in gebeten mag worden. De sieraden zijn voor een kindje eenvoudig vast te pakken en door erop te bijten, wordt de pijn van doorkomende tandjes verzacht.

Ons mannetje had met 8 weken oud al last van zijn tandvlees en de eerste tandjes waren op dit moment onderhuids zichtbaar. De Dentinox stond dan ook al klaar en ook de verschillende bijtringen werden uit de kast gehaald. Inmiddels is ons ventje 5 maanden oud en hoewel de tanden nog niet volledig doorgekomen zijn, heeft hij wel eens in de paar dagen last van zijn tandvlees. Dit leek me dan ook een mooi moment om een van de kettingen van Smartmama aan te schaffen. 

Ik heb gekozen voor een redelijk simpel zwart ontwerp. Daarmee past de ketting bij bijna elke outfit en ik vond het ontwerp het beste bij mij passen. Op het eerste gezicht ziet de ketting er mooi uit, het bijtstukje is een handige vorm zodat mijn zoontje deze goed vast kan houden en het materiaal voelt erg zacht en prettig aan. Het enige minpuntje dat mij direct opvalt: het koord en de sluiting doen mij direct denken aan een speelgoedketting die ik droeg toen ik 5 jaar oud was. Niet zo elegant als ik eigenlijk dacht dus.

De ketting heb ik inmiddels omgehad en ook mijn zoontje vond het erg interessant. Hij had het bijtstukje direct te pakken en was al even goed aan het knabbelen. Hoewel ik hier zelf nooit op was gekomen, is dit een erg fijne uitvinding voor onze kleintjes. Nou ben ik wel benieuwd of dit op de lange termijn en met de erg pijnlijke momenten ook gaat helpen.

Mijn vraag aan jullie: Op welke manier hebben jullie het pijnlijke tandvlees van de kleintjes verzacht? Gingen jullie voor het zachtjes masseren, Dentinox, de homeopatische gel van VSM of zijn er ook nog andere dingen?

Oh en voor ik het nog vergeet een paar feitjes over de ketting:

- De bijtstukjes zijn gemaakt van 100% siliconen
- De sieraden zijn gemaakt zonder schadelijke stoffen zoals BPA en ftalaten
- De ontwerpen bevatten geen kleine onderdelen
- De sieraden zijn makkelijk schoon te maken met water, of ze kunnen in de vaatwasser gewassen worden in het bovenste rek
- De sluitingen van de kettingen laten los wanneer hieraan getrokken wordt

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je