Snap
  • Baby
  • post

Het eerste tandje

Mijn dochter Charlotte heeft haar eerste tandje gekregen. Jasmijn had ook vroeg haar eerste tandje.

Charlotte heeft haar eerste tandje gekregen

Charlotte heeft al een aantal dagen weer slecht geslapen en ze heeft ook wat meer gehuild dan anders. Verder sabbelt ze ook veel op haar handjes. Ik had zo’n voorgevoel dat ze haar eerste tandje zou krijgen. Jasmijn heeft haar eerste tandje ook tussen de vier en vijf maanden gekregen.

Gisteren waren wij bij Do en toen hebben we onze kinderen naar de kinderopvang gebracht. Er was een professionele kinderopvang aanwezig. En toen heeft mijn man ontdekt dat ze een tandje heeft gekregen. Heel schattig en heel fijn natuurlijk dat ze een tandje heeft. En ik was ook heel blij dat mijn voorgevoel klopte.

Vandaag ben ik naar de Kruidvat gegaan om navraag te doen of er middeltjes zijn voor de pijn. De dame bij de Kruidvat heeft aangegeven dat je beter spul kunt gebruiken als het tandje nog moet doorkomen en als het tandje als is doorgekomen dat het dan geen zin meer heeft om te gebruiken.

Mijn dochter Jasmijn had voor haar tweede verjaardag bijna al haar tandjes al.

Wanneer hadden jullie kinderen hun eerste tandje? Hoe oud waren ze? Zat er veel verschil tussen bij je eventuele andere kinderen?

Alvast bedankt voor jullie reacties.

10 jaar geleden

Charlotte had deze klachten ook.Fijne avond!

10 jaar geleden

Dat is inderdaad heel vroeg! Wat leuk dat je binnenkort een derde kindje krijgt!

10 jaar geleden

Het gaat dan wel snel met twee tandjes tegelijk:)

10 jaar geleden

Grappig dat jouw oudste met twee tanden tegelijk ging wisselen.