{{ message.message }}
{{ button.text }}

Het eerste tandje

Mijn dochter Charlotte heeft haar eerste tandje gekregen. Jasmijn had ook vroeg haar eerste tandje.

Afbeelding blog 'Het eerste tandje'

Charlotte heeft haar eerste tandje gekregen

Charlotte heeft al een aantal dagen weer slecht geslapen en ze heeft ook wat meer gehuild dan anders. Verder sabbelt ze ook veel op haar handjes. Ik had zo’n voorgevoel dat ze haar eerste tandje zou krijgen. Jasmijn heeft haar eerste tandje ook tussen de vier en vijf maanden gekregen.

Gisteren waren wij bij Do en toen hebben we onze kinderen naar de kinderopvang gebracht. Er was een professionele kinderopvang aanwezig. En toen heeft mijn man ontdekt dat ze een tandje heeft gekregen. Heel schattig en heel fijn natuurlijk dat ze een tandje heeft. En ik was ook heel blij dat mijn voorgevoel klopte.

Vandaag ben ik naar de Kruidvat gegaan om navraag te doen of er middeltjes zijn voor de pijn. De dame bij de Kruidvat heeft aangegeven dat je beter spul kunt gebruiken als het tandje nog moet doorkomen en als het tandje als is doorgekomen dat het dan geen zin meer heeft om te gebruiken.

Mijn dochter Jasmijn had voor haar tweede verjaardag bijna al haar tandjes al.

Wanneer hadden jullie kinderen hun eerste tandje? Hoe oud waren ze? Zat er veel verschil tussen bij je eventuele andere kinderen?

Alvast bedankt voor jullie reacties.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je