Snap
  • Baby
  • post_short

Centerparcs

Vanaf wanneer mag je kleintje zwemmen?

Goedemorgen,

ff een klein vraagje. Vanaf welke leeftijd zijn jullie gaan zwemmen met jullie kleintje? Wij willen 14 maart voor een week naar Centerparcs. Nienke is dan 10 weekjes oud. Eind februari krijgt ze haar prikjes. Wat zijn jullie ervaringen of tips?

10 jaar geleden

ik had het bij cb gevraagd die adviseerde met ong 4 maanden maar dan mag maar ong half uur

10 jaar geleden

Officieel mag het als je kindje de eerste inenting gehad heeft! Dus na 2 maanden. Wij hebben dit afgelopen week toevallig ook gevraagd aan onze kraamhulp ;-)

10 jaar geleden

wat ik me nog kan herinneren bij onze oudste die ruim 3 maanden te vroeg kwam was dat het afgeraden werd. ze houden zichzelf niet goed op temperatuur en koelen daardoor erg snel af. dat is bij een voldragen baby al, laat staan bij een prematuur. ik neem aan dat je rond je uitgerekende datum nog naar de arts moet dus zal het even navragen. het is voor mij al weer 10 jaar geleden dus dat kan ook wel weer anders zijn. in ieder geval veel plezier.

10 jaar geleden

Inderdaad goed om het aan je kinderarts te vragen. Wat je kleine prulletje betreft...zo´n kleintje is vaak het beste af met de rust en regelmaat van alledag. Dat is mijn bescheiden mening ;-)