Snap
  • Baby
  • baby
  • ontwikkeling
  • consultatiebureau

Cb op z'n kop

5 jaar geleden

Na vele jaren enorme zorgen, dossier van vele centimeters dik (heeft zelfs in Amerika gelegen) hebben we een diagnose en behandelplan. Inmiddels durf ik ook overtuigend te zeggen dat het goed met hem gaat. En qua groei heeft hij het met medicatie bijna ingehaald tot normaal. Hij is nu bijna 11! De professor heb ik meermaals tegen zijn studenten horen zeggen dat ze naar de moeder moeten luisteren. Ook als alle onderzoeken niets uitwijzen en moeder blijft volhouden dat iets niet klopt, dat ze dan verder moeten zoeken.

5 jaar geleden

Wat een verschil soms he! Maar fijn dat je die vervanger had, hopelijk blijft het nu beter! Ieder kind is gewoon verschillend en zelf ken je ze toch het beste he... Ik denk dat het goed gaat met onze kleine, hij is nu 21 maanden dus 7 maanden geleden voor het laatst geweest ? Tussendoor alleen een vragenlijst gehad bij 1,5 jaar, en volgens mij hoeft hij pas weer bij 2? Tussendoor ook niet gemeten/gewogen, maar zelf wel eens op de weegschaal, hij lijkt prima op schema te zitten, dus zal best ok zijn. Hij zit in ieder geval goed in zijn vel, toch het belangrijkste!

5 jaar geleden

Fijn dat het ook anders kan dus, haha! De laatste keer had ik een invalster ivm de vakantie. Die keek echt naar m'n zoontje zelf ipv de tabel. Heel fijn, want hij doet het goed en ziet er goed uit. Ik moet einde van september weer, dus ben benieuwd:) Hoe gaat het nu met jouw kleine?

5 jaar geleden

Wat vervelend zeg! Uiteindelijk altijd je moedergevoel volgen... Ik heb zelf eerlijk gezegd vooral positieve ervaringen: heus wel eens een advies dat de plank mis slaat, maar heb me zelden onbegrepen gevoeld. Slechts 1x een onzinnig advies: zet een (open bekertje) water naast zijn bed, dan kan hij zelf wat drinken als hij dorst heeft 's nachts en komt hij niet meer (zoontje was 11 maanden, het leek mij nogal een knoeiboel ;-)). Wel hebben ze zijn verborgen reflux in het begin onderschat: "alle kindjes kreunen veel". Maar: ze hebben ook zijn liesbreuk geconstateerd en zijn over het algemeen gelukkig vriendelijk. Al heb ik het geluk dat mijn kindje exact de 0-lijnen aanhoudt tot op heden, dus dat levert al nooit gedoe op ;-) Daarna wel beter contact met het bureau gekregen of nog steeds hetzelfde?