{{ message.message }}
{{ button.text }}

Cb op z'n kop

Afbeelding blog 'Cb op z'n kop' Achtergrond blur afbeelding

Zoals ik in mijn vorige blog vertelde, is onze zoon nu 10 maanden. Ik ga als een speer door die tijd heen, zodat ik dingen kan vertellen die ook echt NU zijn. Wel zo leuk;)

Wij hebben dus het geluk dat we een super makkelijke baby hebben. Ik deed dan ook echt alles wat ik voor hem ook deed,maar dan gezellig samen. Hij sliep precies met 6 weken door. Ik ben er van overtuigd dat regelmaat en ritme 80 procent meetelt. Daar ben ik zelf erg consequent in en dat heeft na mijn idee z'n vruchten afgeworpen. Een echt ritme zat er geloof ik pas met een maand of 4/5 in. Met de fruithapjes etc erbij werd dat steeds makkelijker.

L was nogal klein, dus was het redelijk belangrijk dat hij goed zou groeien. Dat ging in het begin heel goed, maar omdat ik al (te) snel flessen eraf haalde, stond ie even stil qua groei in gewicht. Het cb natuurlijk op z'n kop, waardoor ik ook. Hoe kon ik nu al gaan minderen!? L was nogal een spuugerd. Niet in golven terug, maar wel iedere 10 min net genoeg om weer schone kleertjes aan te doen. Dat vond ik voor hem een gedoe, maar voor mezelf ook. Aangezien hij gek was op z'n fruithapje, korstje brood en avondhap en daar dus niks van terug gaf, ging er bij mij een lampje branden. Nou, dat lampje moest ik maar snel uit doen en weer 2 flessen erbij gaan geven. Dat heb ik de eerste 3 dagen gedaan, en oh wat voelde ik me slecht!! Ik had het gevoel alsof ik m'n kind letterlijk aan 't vetmesten was, omdat ie in gewicht stil had gestaan. Daar was ik dus al gelijk mee gekapt. Gewoon weer gedaan naar wat ik eerst deed. Conclusie; hij spuugde weer minder, ik voelde me beter en uiteindelijk was ie alsnog weer goed aangekomen. Van deze situatie heb ik zoveel geleerd! Echt naar je eigen gevoel luisteren. Omdat ik vrij jong ben, heb ik het idee dat ze me niet altijd even serieus nemen op dat bureau. Alsof ze net even wat meer informatie over dingen moeten vertellen, uh nee hoor. Advies is altijd welkom, maar wat ik ermee doe is mijn beslissing.

Ben ik de enige die dit met het cb ervaart?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je