Snap
  • Baby

Cakesmassssshh timeeeeee!

Ons mannetje word over 2 weekjes 1 jaar, dus het was tijd voor een cakesmash!!

Foto's van me zoontje, ik vind het geweldig! Een hele mooie herinnering voor later ! Nu me zoontje bijna 1 jaar word, en we natuurlijk nog enkele uitnodigingen moesten versturen hadden we toch bedacht om een cakesmash van de kleine te doen.

Wat is een cakesmash nou eigenlijk ? Cakesmash is eigenlijk gewoon een uitnodiging voor jou kleintje! Je laat een grote taart maken, zet dit op een leuke setting, de kleine mag heerlijk smullen van deze taart en dan krijg je hilarische foto's! Hier laat je een uitnodiging van maken, en heb je een leuke herinnering!

Ons kleintje is van zichzelf al heel netjes, dus het verbaasde ons ook niet dat hij voor de taart zat en een paar kleine nette hapjes at van de taart. Maar de foto's moeten natuurlijk hilarisch worden haha, dus papa heeft even de taart uitgesmeerd in zijn gezichtje, wat was het geweldig! En wat vond ons kleintje het ook leuk! Al met al was de fotoshoot met 10 minuutjes al klaar!

En bekijk hier het resultaat......

Zouden jullie een cakesmash houden voor jullie kleintje ?

8 jaar geleden

Lief dankje!! X

8 jaar geleden

Ik weet het niet- Ik houd er niet zo van om een rage te volgen...en het concept is mij wereldvreemd. Maar jullie foto's zijn erg leuk geworden!

8 jaar geleden

Aaah ook zo super mooie foto!! Haha ja wij hebben echt een heel net kindje ;) tijdens het eten blijft hij altijd super schoon! Geen slabber nodig haha

8 jaar geleden

Aaah lief dankje!!