{{ message.message }}
{{ button.text }}

Brullen in de box

Helemaal over de rooie gaan om opgepakt te worden.

Afbeelding blog 'Brullen in de box' Achtergrond blur afbeelding

Mijn kleine vriend is ontzettend lief, maar een beetje eenkennig. Veel meer als m'n dochter.

Zodra ik hem in de box wilt leggen, begint hij te huilen. Ik weet bij een tweede wel hoe het werkt, maar dit is echt een aanhouder. Ik ga dus maar stofzuigen oid om niet gek te worden van z'n gebrul, want hij brult echt. T komt uit z'n tenen en dikke tranen biggelen over z'n wangen en hij wordt knalrood!

Heeft iemand een tip?? Geloof me ik pak hem echt niet snel op, maar hij blijft er in...

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je