{{ message.message }}
{{ button.text }}

Broekplassen

Nu is hij eigenlijk al vanaf het moment dat hij zindelijk is eigenlijk nooit helemaal droog gebleven. Aldus het broekplassen van Viola's zoon

Afbeelding blog 'Broekplassen'
Onze oudste zoon Mike is geboren in maart 2005. Hij is met wat dingen best laat in de ontwikkeling maar niet hinderlijk. Zo was hij pas zindelijk rond zijn 4de, praatte hij wel snel, liep hij rond zijn 2de los, fietste hij pas met zijn 6de jaar zonder zijwieltjes. Nu kan hij vrijwel alles alleen het broekplassen is soms nog welleens een issue.  

broekplassen

Nu is hij eigenlijk al vanaf het moment dat hij zindelijk is eigenlijk nooit helemaal droog gebleven. Nu hij ouder wordt is het wel minder ongelukjes op een dag en door middel van deicatie is dat te beperken ( dridase). Maar als hij dat een dag niet neemt is het foute boel.   Hij voelt niet de druk om te moeten plassen en als hij het voelt is het al te laat. Dus ja we moeten eigenlijk naar de kinderbekkenfysio, maar dat is niet om de hoek en we hebben niet de middelen om er heen te gaan.   Als men ervaringen heeft of tips hoor ik ze graag. Het gaat om overdag. Hij plast 1 tot 2 keer in zijn broek en als hij bijvoorbeeld op de x-box, computer zit  dan voelt hij het helemaal niet.  

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je