Snap
  • Baby
  • Voeding

Broccolipatatjes; Toch niet echt Liam zijn smaak ;o)

Smaaktest voor Liam: Broccolipuree Wat doen jullie als jullie kindje het niet zo mag en wat weent tijdens het eten?

Vandaag eens de broccolipatatjes geproefd als 3e soort groente.

De eerste groentenpap was wortelpuree die hij direct heel lekker vond en dan de 2e soort groentepuree die we hebben geproefd was wortel-bloemkool daar had hij even tijd nodig maar de derde dag at hij het graag.

Nu met de broccolipuree was het ietsje minder hij eet het niet zo graag, het is wel de eerste keer dus het is nog wennen na wat proberen begon hij wat te huilen en dan heb ik maar een flesje gegeven.

Zou het een goed idee zijn om miss nog eens vanavond te proberen of zou ik het best voor morgen houden.

Heel leuk om verschillende smaken te proberen aan onze kleine babyman.

Maar hij doet het supergoed, ik ben er trots op!

9 jaar geleden

Hoi Hoi, Een groente hapje bij 4 maanden is wel heel erg vroeg maar kan natuurlijk geen kwaad :) Liam moet rustig eventjes wennen aan de verschillende smaakjes, op het consultatie bureau zeggen ze dan ook dat je rustig aan moet beginnen, eerste week 2x wortel met aardappel en dan iets nieuws ertussendoor proberen en dan weer bijv, bloemkool met een aardappel. Meschien went Liam zo aan de nieuwe smaken maar elk kind is natuurlijk anders. En als Liam het echt weigert, probeer het dan volgende week nog eens of over 2 weken meschien lust hij het dan wel :) Succes ermee!!

9 jaar geleden

Er wordt wel gezegd dat een kind een nieuwe minstens 15 keer geproefd moet hebben om het te kunnen waarderen, dus waarschijnlijk is het gewoon een kwestie van blijven aanbieden. Soms helpt het om zachte groenten niet te pureren, maar gewoon een stukje in de hand te geven, want niets is zo leuk als zelf doen!