{{ message.message }}
{{ button.text }}

Brocante Babykamer of Kinderkamer maken

Heel veel inspiratie komen we tegen om de leukste brocante babykamer meubeltjes en accessoires te maken. Maar helaas ontbreekt het ons zelf aan de tijd, hiermee kwam ik op het idee om een brocant inspiratie prikbord te maken. Het brocante assortiment bij Dreumes enZo wordt steeds verder uitgebreid en zo kom je ook met weinig tijd een heel eind.

Afbeelding blog 'Brocante Babykamer of Kinderkamer maken' Achtergrond blur afbeelding
Heel veel inspiratie komen we tegen om de leukste brocante babykamer meubeltjes en accessoires te maken. Maar helaas ontbreekt het ons zelf aan de tijd, hiermee kwam ik op het idee om een brocant inspiratie prikbord te maken. Het brocante assortiment bij Dreumes enZo wordt steeds verder uitgebreid en zo kom je ook met weinig tijd een heel eind. Zo plaatsen we hier een eenvoudig metalen wit geverfd ledikant (Ikea) in een kinderkamer waarbij eigenlijk alleen het ladenkastje geverfd is. De overige producten kun je kant en klaar kopen. Al is het natuurlijk wel de leukste uitdaging om zelf meer aan de slag te gaan met oude (afgedankte) producten en deze op te knappen en een nieuw leven te geven in de Brocante Babykamer. Op het inspiratie prikbord zie je een foto voorbeeld, van hoe het kan zijn. Nieuw en oud gecombineerd, zo hebben we bij Dreumes enZo de leukste brocante haakjes, vogelhuisjes en pompoms. De pompoms combineer je leuk rondom de lamp of in de hoek aan het plafond. De konijnen lamp is hartstikke nieuw, maar zijn met de hand afgeschilderd, hierdoor krijgt hij een authentieke uitstraling die prima past in de Brocante Kinderkamer. Met de kleurimpressie kun je goed aan de slag, match je brocante accessoires binnen dit kleurbeeld en probeer niet al te veel kleuren erbij te stoppen. Voor een Brocante meisjeskamer kun je bijvoorbeeld licht roze toevoegen. Voor de kleine baby boys kun je met lichtblauw en vintage oud blauw een heel eind komen. Kijk eens bij Dreumes enZo.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je