{{ message.message }}
{{ button.text }}

Brocante Babykamer of Kinderkamer maken.

Zo mooi en een tikke vintage. En indien je handig bent zijn brocante babykamer en kinderkamer meubeltjes makkelijk zelf te maken.

Afbeelding blog 'Brocante Babykamer of Kinderkamer maken.' Achtergrond blur afbeelding
Brocante Babykamer of Brocante Kinderkamer, zo mooi en een tikke vintage. En indien je handig bent zijn brocante babykamer en kinderkamer meubeltjes makkelijk zelf te maken. De oude houten kast of het oude dressoir tover je met een paar laagjes  verf om naar een prachtige brocante commode. Een eenvoudige techniek hiervoor: zorg dat de onderlaag schoon en vetvrij is, werk eerst af met een laag grondverf, hierover heen een laag verf kleur naar keuze. De derde laag verf wordt de hoofdkleur. Laat goed uitdrogen en vervolgens bewerk je de randjes en hoeken licht met een schuurpapiertje. Zo wordt de tweede verflaag zichtbaar en tadááá klaar is je brocante commode. In een brocante kinderkamer, gebruik je nostalgisch behang om de achterwand in een boekenkast of wandkast te beplakken. Voor brocante meidenkamers werk je met bloemetjes, kantjes, wit en veel roesjes. Voor de brocante jongenskamer, combineer je leuk met oud blauw, donkerblauw en zilver accenten. Bij Dreumes enZo zijn we druk bezig om de leukste vintage en brocante accessoires bij elkaar te zoeken om zo de mooiste kamertjes compleet te maken. Zo hebben we al mooie kapstokjes en mandjes gevonden, maar ook lampjes en kussens zoeken we. De komende maanden zullen we het aanbod verder gaan uitbreiden. Heeft er nog iemand tips? Deze zijn altijd bij ons welkom.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je