{{ message.message }}
{{ button.text }}

borstvoeding van een ander

Afbeelding blog 'borstvoeding van een ander' Achtergrond blur afbeelding

Ik las laatst een artikel over een borstvoedingsbank, hier kunnen vrouwen die teveel borstvoeding produceren hun moedermelk inleveren voor vrouwen die niet genoeg produceren.  Hoe sta jij hier tegenover? Zou jij je melk inleveren? Wat ik vooral wil weten zou je er gebruik van maken? Hoe sta jij er tegenover dat je kind melk krijgt van een andere vrouw? Vind je het raar of juist een goede oplossing? Geef je dan liever de fles?

Melk van een borstvoedingsbank zou ik geloof ik nog wel kunnen handelen, want ik geef mijn kind nog steeds zelf melk. Ok wel via een fles, maar wel met de voordelen van moedermelk. Echter denk ik niet dat ik het zou kunnen accepteren wanneer een andere vrouw mijn kind aan de borst zou hebben. Ik weet niet goed waarom, maar krijg dan zo’n “grom het is mijn baby” gevoel . Het voelt juist als een speciaal moment met mijn kind dat ik het de borst geef. Terwijl dit  best wel  vaak in de minder goed gestelde landen voorkomt.. elkaars kinderen voeden.

Wanneer het ook hier “normaal” zou zijn ook iemand anders kind de borst te geven, dan zou ik misschien niet dat grom gevoel krijgen. Hoe denken jullie hierover?  Ben enorm nieuwsgierig!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby, #Voeding, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je