{{ message.message }}
{{ button.text }}

Bv met vlakke tepels?

op zoek naar ervaringen/tips van dames die met success bv hebben gegeven ondanks vlakke tepels te hebben

Afbeelding blog 'Bv met vlakke tepels?'

Bij mijn eerste is de bv helemaal mislukt, dankzij het ziekenhuis die hem direct bij me weghaalde, een fles en giga speen gaven, en 1 blik op mijn borst wierpen en meteen zeiden dat "dat echt niet ging lukken". ik zou zogenaamd vlakke tepels hebben (nou ja, ze komen naar buiten, maar niet zo ver als op borstvoedingfotos). Mijn zoon wilde niet aanleggen en zonder hulp heb ik het uit puur frustratie opgegeven na 3 weken... wie heeft tips om het dit keer te laten lukken?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je