{{ message.message }}
{{ button.text }}

Borstvoeding & hapjes struggles

Ook al is het de derde, ik ben echt even kwijt hoe ik dit destijds heb aangepakt en wat nu 'normaal' is..

Afbeelding blog 'Borstvoeding & hapjes struggles'

Onze meid krijgt nu dus meer dan 7 maanden volledige BV en dit wil ik graag zo houden, de nachten sliep ze altijd al door, maar nu we soms per dag wat aanbieden word alles een warrig tafereel....
Hiervoor dronk ze als we opstonden, dan rond de lunchtijd, rond 15:00 uur, rond het avondeten en dan zo rond 21:00 uur en dan weer in de ochtend.
Ze heeft voor de hapjes ook een fase gehad dat ze zoals altijd bijv eerst in de ochtend beiden kanten dronk, maar dan uurtje later moe was en 1 kant heel kort wou drinken om zo te gaan slapen, dus dan kwam ik weer op soms 7/8 voedingen per dag...Dat was wel even irritant, laat staan als ik ergens heen moest maargoed.

Nu is het dus zo dat ze dus soms wat aangeboden krijgt, want ze leert nog uiteraard om te eten dus alles in kleine porties en tot wat zij op kan, maar normaal dronk ze dan in de ochtend zoals gisteren beiden kanten, dan wou ze gisteren ook al niet veel ofzo, ik kwam op 4 hele voedingen uit, dus beiden kanten drinken.
En ze kreeg toen een half zakje Ella fruit wat op ging, in de nacht is ze de laatste dagen zo chagrijnig dat ze de borst voor het kalmeren en slapen gaan totaal niet meer wilt, ze valt ook niet zomaar in slaap, en het enige wat dan overblijft is dat mijn man haar op zijn manier vasthoud en in slaap wiegt...

Het is de derde en weer die onzekerheid, ze krijgt zeker genoeg binnen want anders zou ze nu niet bijna 10 kg zijn, maar toch lijkt het ontzettend weinig...
Vandaag heeft ze net maar 1 kant 7/8 minuten gedronken en weer dat fruit van gisteren beetje gehad, en ze slaapt nu, want drinken wou ze dus niet en mijn arme borst staat nu even op plofstand (lol?)

Weten jullie nog hoe jullie dit gedaan hebben en is er een minimum aantal keer dat ze moet drinken om mijn productie niet 'kapot' te maken? Daar ben ik eigenlijk het meest bang voor, wil niet dat mijn pijn en strijd de eerste maanden straks voor niks is geweest :(
Zucht...

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je