{{ message.message }}
{{ button.text }}

borstvoeding en spugen!!!

Het geven van borstvoeding en het vele spugen :( nu in tweestrijd met wat ik kan doen

Afbeelding blog 'borstvoeding en spugen!!!' Achtergrond blur afbeelding

Tja en wat doe je dan?

Mijn zoon is nu bijna drie weken uit en spuugd elke keer de borstvoeding uit en wil elke 2 uur en soms elk uur wel eten ???? nu weet ik dat elke 2 uur eten echt wel mag maar het spugen elke keer is nie fijn. 

Nu krijcht meneer kunst voeding en dat blijft gewoon nettjes zitten en komt menneer om de drie uur en soms later.

Tjah hoe ga ik nu mijn borstvoeding afbouwen? 

Bij mijn oudste stopte het gewoon met twee maanden maar nu heb ik elke drie uur borsten waar je u tegen zegt en die de oren van je kop spuiten ???? nu heb ik zelf er aan gedacht om het te doneren of hoe je het dan ook mooi wil zeggen maar kan daar weinig over vinden helaas. Dus nu er hard over na aan het denken om het af te bouwen maar hoe doe ik dat in vredes naam? 

Aan de ene kant baal ik enorm dat ik niet langer de borst kan geven maar aan de andere kant vind ik het ook niet erg dat het niet lukt want nu kan ik mijn man nog is vragen het te doen als ik even bezig ben met de kleine meid.

Iemand tips voor deze toch een beetje radeloze moeder ????

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby, #Voeding

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je