Snap
  • Baby
  • moedermelk
  • borstvoeding
  • overproductie
  • borstontsteking

Borstvoeding en overproductie: handig of vreselijk?

Eindelijk slaapt hij. De afgelopen nachten is hij zo ziek geweest, dat hij amper sliep en veel aan de borst lag. Ik was allang blij dat hij vocht binnen kreeg, dus ik gaf graag toe aan zijn vraag. En nu is hij dus beter en slaapt hij. En ik? Ik zit met twee joekels van volle borsten die op knappen staan.
5 jaar geleden

Wat een verschrikkelijk inderdaad! Heb het ook gehad en ik had gelukkig een hele lieve kraamverzorgster die ik altijd bellen mocht ook na mijn kraamtijd. Maar ik had ook zulke ontstekingen en stuwingen en pijn dat ze me in het ziekenhuis aan de morfine hebben gelegd. En inderdaad het is dan zo lastig om te genieten van de kleine.. maar gelukkig gaat het nu beter met jullie! Ps Salie thee helpt ook iets voor de volgende keer!

5 jaar geleden

Het leek me wel zalig hahaha, maar ja als je 3 keer graag wilt en 3 keer maar minimaal kan en opdroogt na een paar weken dan lijkt dat natuurlijk zo lol. Stond er niet eens bij stil dat teveel hebben net zoveel pij doet als te weinig hahaha. Enige nadeel hier is dat het niet goed is gekomen, niet meer geworden. Maar andere kant, de weken dat ik hem mogen voeden ben ik echt super blij mee geweest. Veel plezier! Lekker nog even door gaan hoor als jij dat wil.

5 jaar geleden

Hier ook gehad... bij de tweede. Ook aan blokvoeden gedaan. Ik weet niet meer hoe lang het duurde voor het weer normaal was, maar het kwam goed. En tot een jaar bv gegeven. Bij de derde ook weer veel voeding, maar gelukkig niet te veel.

5 jaar geleden

Wow respect!! Ik had ook enorme overproductie en een toeschietreflex van heb ik jou daar. En maar lekken die handel. Kwam de nachten niet door. En die kleine maar huilen... ik ben na 5/6 weken al rustig gaan afbouwen en toen hij 3 maanden was, was hij over op KV. Wat een opluchting voor mij!! Zo groot dat ik bij een eventuele volgende wellicht niet eens aan BV begin. Mensen hebben werkelijk waar geen enkel idee hoe heftig die overproductie is!