{{ message.message }}
{{ button.text }}

'Borst' voeding.

Even een stukje over de fantastische moeders (en dit meen ik) die het redden om hun kind 1,2,3 of zelfs meer jaren borstvoeding te kunnen/willen geven!

Afbeelding blog ''Borst' voeding.'

Ik meen het echt, groot respect voor deze moeders. Ik ben er zelf na 11 weken mee gestopt omdat ik het zelf niet meer aan kon (volledig ander verhaal). Maar ik heb net zoveel respect voor de moeders die het net als ik maar kort volhouden, moeders die helemaal geen borstvoeding kunnen geven of die het niet willen.

Wij willen allemaal het beste voor onze kinderen en doen dit allemaal op onze eigen manier! Als je het niet eens bent met de methode van een ander, doe er je voordeel mee en doe het zelf anders en ga die andere moeder niet af vallen!

Nou is er alleen een klein beetje (borstje) dat mij een heel klein beetje in de weg zit. En ik moet het even kwijt! Im so sorry!

Lieve borstgevende moeders,

Wat fijn dat jullie zo ontzettend trots zijn op het feit dat jullie borstvoeding en wat mooi dat er hier nu ook aandacht aan wordt besteed. Overal moet je borstvoeding kunnen geven! Volledig mee eens! Je hebt het niet in de hand wanneer je baby honger heeft en de fles mag je ook overal geven! Super!

Maar zullen wij dan nu ook weer even normaal doen? Ja, borstvoeding geven is het beste voor je kinderen. Dit houdt alleen niet in dat andere moeders (die geen borstvoeding geven) monsters zijn.

Ja, borstvoeding geven mag overal. Maar moet dat nou echt midden in een restaurant met beiden tieten uit je shirt? Of zonder dat je jezelf een beetje kunt bedekken?
En misschien denken jullie nu, HELL NO!! Ik mag borstvoeding geven waar ik wil wanneer ik wil... Klopt maar het is gewoon niet nodig om dan alles te showen!
Ik mag ook dragen wat ik wil maar ik loop ook niet met mijn borsten uit mijn shirt dat zouden jullie ook niet waarderen zonder dat ik borstvoeding geef. Borstvoeding moet inderdaad met je borsten maar betekent niet dat je ze bij mij in het gezicht moet drukken.

Zo, ik ben weer klaar en hoop mijn frustratie van mij af te hebben geschreven voordat ik straks iemand aanval in de stad. Ik vind jullie lieve mensen en zou dat niet willen en wat ik hiervoor ook al heb gezegd.. als iets je niet aanstaat, doe het anders.. en dat is waar ik nu weer mee verder ga! Mijn baby wil de fles!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je