{{ message.message }}
{{ button.text }}

EXPERT : Borst of fles, wat je ook kiest .....

Afbeelding blog 'EXPERT : Borst of fles, wat je ook kiest .....'

Zwanger? Proficiat!!!!! Een eerste kindje, of misschien wel de derde of de vierde. Er komen hoe dan ook weer veel vragen op u af. Welke naam vinden we mooi voor ons mannetje of meiske straks? Gaan we vernoemen naar opa of oma? Slaapt de baby straks bij ons op de kamer of juist niet? En de babykamer, kiezen we voor groen, blauw, roze, zilver, oranje of pimpelpaars???? En dan de vraag; "kiezen we voor borst- of flesvoeding?" Gelukkig maar dat moeders lekker zelf mogen kiezen.

Tommee tippee biedt een complete bekroonde productlijn voor (borst) voeding voor uw kleintje. Deze is bedacht en ontwikkeld door baby voedingsdeskundigen waaronder dan natuurlijk ook moeders! Altijd fijn dat moeders er als echte ervaringsdeskundigen aan mee hebben gewerkt. De spenen uit de 'closer to nature' serie simuleren de soepelheid en beweging van een moederborst. Ze zijn gemaakt van extra soepele siliconen en ze zijn breder. Gevuld met warme melk voelen ze echt aan als de echte moederborst. Alle flessen zijn bisphenol vrij. Bisphenol werd altijd gebruikt om flessen van kunststof helder en vrijwel onbreekbaar te maken, maar dit bleek een schadelijk product. Vandaar dat er een vervanging voor is gevonden in de Tommee tippee flessen. De hele lijn van Tommee Tippee closer to nature is verkrijgbaar in onze winkel, ikenik.nl, en is een razend populair product. De starterset voor borstvoeding is bijvoorbeeld geliefd bij (aanstaande) ouders. Deze set is zo samengesteld dat je in een keer klaar bent en je geen zorgen meer hoeft te maken of je iets mist en alles wel in huis hebt als de baby er strakjes is. Er zitten zelfs zoogcomressen bij in. Ook nieuwe papa's bestellen deze set regelmatig. Vast in opdracht van mama. Fijn alles in een keer compleet en papa hoeft er de deur niet eens voor uit! Ook een prettige bijkomstigheid. De andere flessen, accessoires en bijvoorbeeld de sterilisators worden ook veel in het digitale winkelmandje gestopt. De spenen hebben een handig ventieltje dat zorgt voor een constante te doorstroming van de melk. Geen luchtbelletjes en dus minder krampjes en spugen. Op de brede spenen is met ribbeltjes een tepelhof nagebootst wat maakt dat het speentje altijd recht in de mond van het kindje zit. En.....de flessen zien er ook zo mooi uit, ookal is het in dit geval meer een leuke bijkomstigheid! Zo ben je ook nog eens reuze hip als pap of mam! Bekijk de hele serie in onze winkel!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je