{{ message.message }}
{{ button.text }}

boos op consultatiebureau

Na maanden bij consultatiebureau huil en slaapgedrag te hebben aangekaart: blijkt dat ik al vanaf het begin bij een kinderarts moest zijn

Afbeelding blog 'boos op consultatiebureau ' Achtergrond blur afbeelding

mijn zoontje kreeg na 6 weken last van obstipatie, gevolgd door 6 weken huilen. Gevolgd door pepti eindelijk na zelf melk onder zijn oksel gesmeerd te hebben voor de benodigde uitslag(zucht)

Wat een amateuristische .............. (jeweetwatdaarmoetstaan) bij het consultatiebureau hier!

Ik storte vorige week compleet in na een paar weken lang slaapprobleem van mijn zoontje. Ik weer braaf huisarts bellen->bel consultatiebureau->ik bellen: ja kom maar langs. Uitleggen dat mijn zoontje slecht sliep en ik al helemaal niet sliep daardoor. De volgende antwoorden volgde:

- laten huilen ? Ja al gedaan 

- draagdoek overdag? Ja ook al

- badje? Ja

- In slaap sussen en neerleggen? Ja

- kiekeboe methode? Ja lukt niet. 

- heb je hem al in bed bij je genomen? Ben je gek geworden ofzo vroeg ik... nooit! Ik wil verantwoordelijk zijn voor zijn dood daardoor.

Ja.... ehhh video methode? Wat is dat? Ja dan komen ze bij je thuis om je alles te leren en te controleren. Ik vroeg of ze dachten dat zou werken binnen een week. Nee duurt maanden....

Ik toen: ik ben zo moe dat ik hem dadelijk nog iets aandoe omdat ik te moe ben om op te letten! Ik functioneer niet eens normaal meer!

Ja je kan misschien naar de huilpoli.... ik pakte dat aan. 

Na even aandringen bij huisarts telefoniste kon ik dezelfde dag nog terecht voor een verwijzing. Ik belde daarvoor al voor een afspraak in het ziekenhuis op de poli voor onrustige baby's. De dag erna zat ik daar bij de kinderarts.

Ze vertelde mij dat ze eerst een boze brief ging sturen naar het consultatiebureau, omdat elke baby aan de pepti of soja bij de kinderarts ter controle moet lopen. Wist ik niet.

Daarna eindelijk is mijn stem gehoord. Ja, er is dus vanaf het begin al iets mis met hem, volgende maand word dat verder onderzocht.

Nu eerst samen met de pedagoge hem aan het doorslapen krijgen. Inslapen doet hij zonder moeite, maar dat nachtelijk wakker worden gillen en huilen dat brak mij echt op.

En raad eens.... het consultatiebureau had mij geadviseerd mijn zoontje tot 1 jaar geen vast voedsel te geven, enkel de fles met nutriton of bambix.

Hij krijgt nu 2 boterhammen per dag, fruithapje tussendoor, koekje, potje avondeten, en nog maar 3 flessen ipv 5/6 eerder.

En het beste van alles.....

Hij slaapt meer door!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je