{{ message.message }}
{{ button.text }}

Boekverslaafd! begin er zo vroeg mogelijk mee!

Boekverslaafd! Je kan niet vroeg genoeg beginnen met (voor) lezen! Het is super goed voor de ontwikkeling van je kind!

Afbeelding blog 'Boekverslaafd! begin er zo vroeg mogelijk mee!' Achtergrond blur afbeelding

Ik geef toe ik ben boekverslaafd! En die verslaving geef ik graag door aan mijn zoontje!

Jaiden is nu iets meer dan 8 maanden oud en vanaf dat hij 6 maanden was lees ik al voor.

Ik begon met een heel kort verhaaltje voor het slapen gaan (ongeveer 5 regels) dat waren van die stoffen boekjes die zijn ook heel goed om op te knabbel/sabbelen hihi.

Na 2 weken waren we toe aan een grotere lees-uitdaging! Saampjes zitten in de bank een kartonnen boekje in de hand en zo voorlezen en dan elke pagina bespreken wat er allemaal te zien is en dan ook alles aanwijzen. 

Jaiden vond/vind het prachtig en mept af en toe op het boekje van plezier en helpt mee de pagina's om te slaan... we hebben ook een boekje van poes miauw daar zit een knopje op zodat je een poes miauw geluidje krijgt toen hij dat eenmaal door had was hij natuurlijk niet meer te stoppen! En onze poezen vinden dat boekje ook wel heel leuk! 

FB_IMG_1457547733299_1457550519.jpg

Nu zijn we dus 2,5 maand verder vanaf het begin en we lezen nu ongeveer 5 boekjes per dag hihi

Als Jaiden op het speelkleed  (lees woonkamer speelparadijs) ligt kan hij heel goed bij de boekjes! En is een boekje uit dan pakt hij zelf wel een nieuwe!

Gisteren heeft papa ook voor het eerst voorgelezen! Dat is een hele overwinning voor hem aangezien hij dislectisch is dus ik ben super trots op hem! Jaiden vond het ook super leuk! Hopenlijk krijgt papa genoeg zelfvertrouwen om ooit met stemmetjes enzo gaat voorlezen;-)

Wanneer zijn jullie begonnen met voorlezen? En hoe doen jullie voorlezen? 

Xxx

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je