{{ message.message }}
{{ button.text }}

Boekjes, boekjes en nog eens boekjes!

Sinds de eerste ontmoeting met het BoekStartkoffertje is er niets meer interessanter dan boekjes

Afbeelding blog 'Boekjes, boekjes en nog eens boekjes!' Achtergrond blur afbeelding

Ik ben zelf niet zo'n boekenwurm. De laatste keer dat ik begonnen ben aan een boek is 2 jaar geleden; ik heb hem nog steeds niet uit.

Toch moet ik ergens iets goeds doorgegeven hebben, want mijn dochter is verzot op boekjes! Of ze heeft het van mijn vriend, al acht ik die kans ook niet heel groot ;)

Toen we de brief kregen van BoekStart had ik hem in eerste instantie bij het oud papier willen gooien. We zijn al járen niet meer bij de bibliotheek geweest en ik was ook niet van plan om daar te komen. Van de andere kant, wat hadden we te verliezen? Het abonnement was gratis én ze kreeg er nog 2 gratis boekjes bij. Toch maar geprobeerd dus.

De eerste keer ook meteen 8 boekjes meegenomen en wat vond ze het leuk! Allemaal plaatjes, lekker bladeren door de boekjes en wat voelde dat gek aan! Normaal is ze vrij druk en onrustig, maar op papa's of mama's schoot zitten en naar een verhaaltje luisteren, dat kan ze wel.

Ondertussen hebben we dan ook al een heel aantal bezoekjes aan de bieb gebracht. Wat gaat dat trouwens anders dan 15 jaar geleden, haha!
We leggen nu een aantal boekjes bij opa en oma en we houden er een paar thuis. Het eerste wat ze tegenwoordig doet als ze bij opa en oma komt, is de zak met boekjes pakken en hier eentje uit halen die dan voorgelezen of bekeken moet worden.

Naast de leenboeken is er ook al een plankje in de kast voor eigen boekjes van Izzy. Sommige leenboeken zijn toch een beetje viezig of ze zijn beschadigd (of dat zit tussen mijn oren..) en dan koop ik net zo lief bij de Action een nieuw boekje voor 49 cent. Die kan ze dan zelf vies en kapot maken ;)

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je