Snap
  • Baby
  • post

Blog van de week Muziekboekje gewonnen!

Mn eerste opdracht.. waaronder een blog en twee reacties schrijven.

Gut wat voor een blog zal ik nou schrijven dan. Wat zouden anderen leuk vinden en wat wil ik delen! Terug denkend naar 9 mei 2012.. DE zwangerschapstest. Ja dat is leuk! Die dag vergeet ik natuurlijk nooit meer!

Dus zo gezegd zo gedaan, het hele verhaal inclusief emoties en alles er om heen opgeschreven en geplaatst. Leuke reacties gehad en ineens... een mail... blog van de week??

nieuwsgierig open ik de mail en daarin stond dat ik de "Blog van de week" had geschreven en een Fischer Price muziekboek thuis gestuurd kreeg! Wat super leuk! Ik wist helemaal niet dat er ook een blog van de week met een prijs bestond!

Wat ontzettend leuk! dus mn adres gegevens doorgegeven en dan is het wachten.... op de postbode.... en ja hoor afgelopen zaterdag ging de deurbel en daar was hij dan. Het verwachte pakketje! Snel opengemaakt samen met mn vriend. Onze uk lag nog even lekker te slapen dus hebben we saampjes de muziekjes uitgeprobeerd als een stel kleine kinders hahaha.

Onze uk werd wakker en na een half uurtje hebben we ook aan hem het muziekboekje geintroduceerd. Ons mannetje is bijna 4 maanden dus met grote ogen keek hij naar het knipperende lichtje en wapperde met zn handjes toen hij de muziekjes hoorde! Hij kan hem zelf wel vasthouden maar het is net te zwaar dus een bladzijde omslaan doen wij voor hem en samen drukken we op het zonnetje om de verschillende muziekjes te horen!

Wij zijn fan!

Mamaplaats.... BEDANKT!!!!!

10 jaar geleden

Jaaa mn zoontje vind het fantastisch. Zeker nu hij op zn buik ook zn armpjes een voor een kan bewegen mept ie als n malle op t zonnetje en schatert het dan uit haha

10 jaar geleden

Wat een ontzettend herkenbaar verhaal! Ook ik kreeg bij mijn eerste blog te horen dat ik de blog van de week had geschreven. Geen idee dat dat bestond, maar super leuk! Ook mijn kids hebben enorme schik van het super leuke boekje. Ik wilde er net een blog over schrijven toen ik jouw blog las, vandaar mijn reactie. Het boekje nog steeds een succes? Hier wel!

10 jaar geleden

Wat leuk om te lezen! Graag gedaan, veel plezier nog!