{{ message.message }}
{{ button.text }}

Blog van de week Muziekboekje gewonnen!

Afbeelding blog 'Blog van de week Muziekboekje gewonnen!'

Mn eerste opdracht.. waaronder een blog en twee reacties schrijven.

Gut wat voor een blog zal ik nou schrijven dan. Wat zouden anderen leuk vinden en wat wil ik delen! Terug denkend naar 9 mei 2012.. DE zwangerschapstest. Ja dat is leuk! Die dag vergeet ik natuurlijk nooit meer!

Dus zo gezegd zo gedaan, het hele verhaal inclusief emoties en alles er om heen opgeschreven en geplaatst. Leuke reacties gehad en ineens... een mail... blog van de week??

nieuwsgierig open ik de mail en daarin stond dat ik de "Blog van de week" had geschreven en een Fischer Price muziekboek thuis gestuurd kreeg! Wat super leuk! Ik wist helemaal niet dat er ook een blog van de week met een prijs bestond!

Wat ontzettend leuk! dus mn adres gegevens doorgegeven en dan is het wachten.... op de postbode.... en ja hoor afgelopen zaterdag ging de deurbel en daar was hij dan. Het verwachte pakketje! Snel opengemaakt samen met mn vriend. Onze uk lag nog even lekker te slapen dus hebben we saampjes de muziekjes uitgeprobeerd als een stel kleine kinders hahaha.

Onze uk werd wakker en na een half uurtje hebben we ook aan hem het muziekboekje geintroduceerd. Ons mannetje is bijna 4 maanden dus met grote ogen keek hij naar het knipperende lichtje en wapperde met zn handjes toen hij de muziekjes hoorde! Hij kan hem zelf wel vasthouden maar het is net te zwaar dus een bladzijde omslaan doen wij voor hem en samen drukken we op het zonnetje om de verschillende muziekjes te horen!

Wij zijn fan!

Mamaplaats.... BEDANKT!!!!!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je