{{ message.message }}
{{ button.text }}

Blog 6.. Daantje na zijn harttransplantatie

Ik heb al een poosje geen blog geplaatst. Hier het vervolg van onze lieve Daan na zijn harttransplantatie

Afbeelding blog 'Blog 6..  Daantje na zijn harttransplantatie' Achtergrond blur afbeelding

Ik heb al een poosje geen blog geplaatst, maar ga het weer vaker doen! Daan is nu 7,5 maand oud. Het gaat goed met Hem. Daan heeft inmiddels al drie hartbiopten achter de rug en de cardiologen zijn tevreden. Er is geen afstoting van zijn hart te zien. Gelukkig. Over 2 weken weer een biopt. Altijd spannend. De afgelopen weken waren spannend. Daan had een virus te pakken. We zijn 4 x op de spoedeisende hulp beland omdat koorts een afstootsymptoom kan zijn. Gelukkig werden we elke keer weer na meerdere onderzoekjes naar huis gestuurd. Daan was erg aan het hoesten en verkouden, de artsen in Zwolle denken dat hij hierdoor koorts had. Pfieuw.

Ook hebben we 1x 112 moeten bellen, Daan had zich verslikt in zijn eigen speeksel en kreeg hier door een vreemde 'verslikaanval'. Dit was zo eng om te zien en hij bleef er wel 15 min inhangen. Na een nacht in het ziekenhuis opgenomen te zijn mochten we ook weer naar huis. Ik besef me steeds meer dat Daan een zorgenkind is. Wij hebben een zorgenkindje, wie had dat ooit gedacht. Maar wat is het een wonder. Zo'n lekkere vent! We kunnen zo van hem genieten. Sinds gisteren is de sonde eruit. Daan moet alles zelf gaan eten. We gaan er weer voor! 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby, #Gezond

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je