Snap
  • Baby

Blog 109: Zazu knuffel (met hartslag!)

Wij kregen voor onze jongste zoon een bijzonder kraamcadeau. Ik had hier nog nooit eerder van gehoord, dus graag deel ik dit met jullie...

Wanneer je al een eerste kindje hebt, weten mensen vaak niet zo goed wat ze je cadeau moeten doen bij de geboorte van een tweede kindje. Zeker wanneer beide kinderen hetzelfde geslacht hebben! Je hebt immers nog zoveel van de eerste. 
Maar mijn jongste zusje en haar verloofde wisten me te verrassen. Van hen kregen we een cadeau waar ik nog nooit eerder van gehoord heb: een Zazu knuffel met hartslag!

Je hebt ze in drie soorten:
Don de Ezel (EAN: 635292893858) > deze hebben wij! ;)
Liz het Lammetje (EAN: 635292893766)
Dex de Hond (EAN: 635292893674)

Kosten: € 29,95

Wat zegt de website waar je deze knuffels kunt bestellen?
De Zazu knuffel is het meest ideale vriendje die je allerkleinste tot rust laat komen in de slaapkamer of welke plek dan ook! Door middel van het nabootsen van een hartslag. Met 6 verschillende geluidjes en automatische bewegingsschakelaar en microfoon. Gewoon de knuffel bewegen en het laatst geselecteerde geluidje zal weer vrolijk beginnen te spelen om jou kleine te kalmeren. Maar de allerfijnste functie is toch wel: Wanneer je kleintje begint geluidjes te maken in de nacht of waar dan ook zal de zazu knuffel automatisch het laatste geluidje weer gaan afspelen. Niet alleen handig voor luie ouders, maar zo hoeft je kleintje zichzelf nooit alleen te voelen.

Wat de ZAZU knuffel nabootst heeft een bewezen rustgevend effect op je kleintje.
Een kalme baby = Meer slaap voor jou en een tevreden kindje.
Is een Zazu hartslag knuffel zijn geld waard? Is een kalme rustige baby die lekker slaapt het geld waard? Of ben je liever nachten lang op om je kleine te kalmeren en zelf niet tot slaap te komen? Elke beginnend ouder zal het antwoord hierop weten: YES!

De mogelijkheden van Zazu's hartslagknuffel zijn als volgt:

  • Ontworpen om de kleine in rust te brengen.
  • Speelt 6 verschillende rustgevende geluidjes. Waaronder hartslag en waterval.
  • Alle geluiden zijn met een timer van 10 minuten op een frequentie welke de baby al kan horen vanaf het begin in de baarmoeder.
  • Met microfoon functie, zodra de kleine begint te huilen gaat de knuffel automatisch afspelen.
  • Gaat aan zonder schakelaar enkel even bewegen en de knuffel begint te werken.
  • Werkt draadloos! op 2x AA batterijen. (niet bijgeleverd)
  • Is eigenlijk het perfecte babyshower geschenk voor elke beginnende ouder!

Eerlijk is eerlijk: ze zien er ontzettend schattig uit, ze zijn redelijk groot en ze zijn nog relatief goedkoop vergeleken bij ander (baby)speelgoed en/of knuffels. 
Nadeel: de knuffel gaat niet alleen aan bij gehuil van je baby, maar ook bijvoorbeeld als je iets te hard hoest. 
Bij het huilen van je kindje gaat hij alleen aan als de microfoon dichtbij je kindje in de buurt ligt. 
En waar je ook voor moet  uitkijken: de 'afstandbediening' met microfoon zit in de buik van de knuffel. Deze buik maak je dicht met klittenband. Je raadt het al: soms gaat het buikje open en valt de afstandbediening eruit...

Of de knuffels echt werken? Wij hebben hem nog te kort om daar iets zinnigs over te zeggen.
Onze jongste wordt momenteel rustig van alle geluidjes die hij om zich heen hoort. Zonder geluid kan hij maar moeilijk in slaap komen, dus wat dat betreft: ja. 

Zijn er nog andere mama's die ervaring hebben met deze knuffel? Ik ben erg benieuwd...

7 jaar geleden

Wij hebben de hond sinds gisteren. het knuffeltje is voor onze jongste spruit (zoontje) van 5 weken die erg onrustig. Gekregen van de sint (mn zusjes en ouders) nou zal je vertellen. Het werkt! Wij hebben het bewijs. Onze zoon huilt al 4 weken lang dag en nacht ontroostbaar (zelfs hiervoor eem zh-opname gehad) en vannacht voor het eerst in zn bedje naast mij geslapen van 22.00-2.00 en kon hem na zn flesje weer in slaap krijgen van 3.00-6.00 zonder huilen!! Zodra ik zazu aanzet (hartslaggeluid) word hij rustig en valt lachend en tevreden inslaap. We waren en zijn helemaal verbaasd. Dus ja ideaal (kraam)cadeau!

7 jaar geleden

Het was niet de bedoeling reclame te maken. Meer om uit te leggen wat het is aan de Mama's die het knuffeltje niet kennen (zoals ik) en om ervaringen ermee te vragen aan de Mama's die het knuffeltje wel kennen...

7 jaar geleden

Hartstikke leuk ding en soms handig. Maar dit lijkt wel een reclame artikel.