{{ message.message }}
{{ button.text }}

bloed bij het kolven....

Bloed bij het kolven.

Afbeelding blog 'bloed bij het kolven....'

Goedemorgen,

ik was vannacht mijn rechterborst aan het kolven. Er kwam alleen geen melk, maar bloed uit! Ik schrok hiervan maar dacht het moet er wel uit. Uiteindelijk was het 10 cc.Heb een borstontsteking gehad, kan het hiermee te maken hebben? Hebben anderen hier ook al eens mee te maken gehad? Ik ben mijn borstvoeding aan het afbouwen kan het daar ook mee te maken hebben?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je