Snap
  • Baby
  • Voeding
  • post_short

bloed bij het kolven....

Bloed bij het kolven.

Goedemorgen,

ik was vannacht mijn rechterborst aan het kolven. Er kwam alleen geen melk, maar bloed uit! Ik schrok hiervan maar dacht het moet er wel uit. Uiteindelijk was het 10 cc.Heb een borstontsteking gehad, kan het hiermee te maken hebben? Hebben anderen hier ook al eens mee te maken gehad? Ik ben mijn borstvoeding aan het afbouwen kan het daar ook mee te maken hebben?

10 jaar geleden

Ben vandaag naar de huisarts geweest, werd vannacht wakker met een zeer strakke, grote, harde rode borst. Daarbij griepverschijnselen en vanmorgen 39.3 als temperatuur. Heb nu weer antibiotica voor een week. Mijn lieve vriend had vanmiddag vrij genomen zodat ik naar bed kon! Met kolven kwam er sinds gister al niks meer uit mijn borst, dus daar ben ik gelukkig vanaf! Bedankt voor jullie reacties!

10 jaar geleden

Ik kan begrijpen dat je er van geschrokken bent, ik heb het zelf ook wel eens gehad...niet na een borstontsteking maar van inwendige kloven. Ik zou het zeker navragen bij een lactatiekundige, maar als je toch aan het afbouwen bent en het komt niet meer voor denk ik niet dat je je zorgen moet maken. Overigens lijkt het vaak erger dan dat het is, ook een klein beetje bloed zorgt voor een dieprode kleur..zodat het alleen bloed lijkt. Succes !

10 jaar geleden

oei geen herkenning hier maar zou idd ook ff check bij lactatiekundige of dokter