{{ message.message }}
{{ button.text }}

Bleef je maar zo klein...

Afbeelding blog 'Bleef je maar zo klein...'

M'n lieve kleine jongen.. héél klein ben je al niet meer. Wat ga je snel...

De tijd gaat snel, veel te snel. De dag dat ik die positieve test in handen had staat in mijn geheugen gegrift. De zwangerschap ging voorspoedig en voor ik het wist was jij daar al. Weet je nog de afspraak die we hadden gemaakt lieverd? Dat we alles rustig aan zouden doen? Dat jij voor al-tijd klein zou blijven? 

Oké voor iedereen om ons heen ben jij nog een klein hummeltje, maar ik zie je per minuut veranderen. Je groeit, je wordt al zó groot. Je neefje is 2 maanden ouder dan jij en je bent al even groot als hem! Wil je even stoppen met groeien?

De wereld om je heen is reuze interessant, zo interessant dat je overdag weigert te slapen. Jij wilt alleen maar spelen! Spelen met mij, je vader en je broers. Lieve vrolijke jongen, want lachen dat doe je zo graag. Ik zie je de wereld om je heen ontdekken. De honden en katten? Die zijn wel heel leuk om naar te kijken! Je handen en voeten? Die zijn wel heel lekker om op te sabbelen. Tekenfilmpjes voor baby's? Dat vind je fantastisch en ligt compleet in een deuk.

Iedere dag is het een nieuwe ontdekkingsreis voor je. Iedere dag zie of leer je weer wat nieuws. Van proberen om te rollen tot jouw eerste schaterlach. Wat fijn dat wij dit samen met jou mogen ontdekken. Wat fijn dat wij jou zo zien opgroeien, maar tóch... bleef je maar zo klein.

De tijd gaat snel en voor we het weten ga jij naar school, maak je vrienden voor het leven en zal je steeds zelfstandiger worden. Ik hoop dat je dan nog steeds mama's kleine jongen bent. Dat je nog steeds geniet van de knuffels en kusjes... *zucht* bleef je maar zo klein.


*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby, #tijd, #klein, #snel

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je