{{ message.message }}
{{ button.text }}

Blake Lively is ‘onwijs zwanger’

Ryan Reynolds en Blake Lively houden van een stevige wandeling. De komende tijd zal Ryan deze toch in z’n eentje moeten maken. Zijn vrouw Blake loopt niet meer mee omdat ze ‘onwijs zwanger’ is, vertelde Ryan aan E! News.

Afbeelding blog 'Blake Lively is ‘onwijs zwanger’'

“Mijn vrouw is op dit moment onwijs zwanger, dus ik denk niet dat ze de komende tijd veel gaat hiken. Ook denk ik dat het er vlak na de bevalling niet zo in zit. Er is tegen mij verteld dat er nadien nog enig herstel nodig is”, grijnsde de acteur.

Blake is in verwachting van het hun tweede kindje. In december 2014 beviel ze van hun eerste dochtertje James.

Volgens Ryan heeft Blake het niet makkelijk. Het is volgens hem het verschrikkelijkst om zwanger te zijn in augustus. Blake heeft last van de hoge temperaturen en luchtvochtigheid. Ondanks alle ongemakken genieten Ryan en Blake heerlijk van hun gezinnetje.

“Een kind krijgen is het beste dat je kan overkomen”, vertelt Ryan.

 

Trying to look super fly and casual like @rosiehw always does in her outfit pics. ?#goals Day 1: #cafesociety movie press :)

Een foto die is geplaatst door Blake Lively (@blakelively) op

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby, #Nieuws

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je