Snap
  • Baby
  • reflux
  • borstvoeding
  • koemelkallergie
  • Huilbaby

BINGO! Daar gaan we weer

Koemelkallergie en reflux

BINGO! Wij maken kindjes met gebruiksaanwijzingen. Koemelkallergie, reflux en officieel mogen wij Keet ook een huilbaby noemen volgens de arts. Dat weiger ik, pas wanneer het in de buurt komt van het aantal uur huilen met Senn. Gelukkig hebben we de ervaring en hebben we het nu sneller onder controle, maar man o man..

Ergens had ik gedacht en ook gehoopt dat het deze keer makkelijker zou zijn met erkenning van artsen. Niets is minder waar.. Wéér was het vechten voor een doorverwijzing, ondanks de voorgeschiedenis met Senn. Wat was dit weer vervelend en frustrerend. Maar uiteindelijk, na lang en veel bellen, konden we op de kinderpoli terecht. Bij gelukkig een fijne kinderarts. 

We gaan dit traject weer in. Met een koemelkvrij dieet voor mij en medicatie voor Keet. 

Liefs, 

Erin 

3 jaar geleden

oh nee, ik heb dit helemaal gemist! Wat ontzettend vervelend en wat had je gehoopt het deze keer niet weer opnieuw mee te hoeven maken. Rot ook dat de doorverwijzing voor de kinderarts nu weer zo moeizaam ging. Je zou toch verwachten dat het met jullie voorgeschiedenis makkelijker zou moeten gaan. Het blijft zo gek. De ene krijgt meteen een doorverwijzing, de ander moet er zoveel moeite voor doen. Heel herkenbaar helaas.

3 jaar geleden

Wat een mooi popje😍sterkte