{{ message.message }}
{{ button.text }}

Billendoekjes!

Gister was het weer tijd om luiers, billendoekjes en de hele reutemeteut te gaan kopen.

Afbeelding blog 'Billendoekjes!' Achtergrond blur afbeelding

Gister was het weer tijd om luiers, billendoekjes en de hele reutemeteut te gaan kopen. Normaal heb ik standaard Kruidvat luiers en billendoekjes van de Hema! Nu was ik naar Kruidvat geweest en ging ik eerst naar de Action voor wat andere spulletjes toen zag ik dat van Huggies de billendoekjes maar 97cent kosten: nou goed merk toch? Ik een pak meegenomen om uit te proberen... Soft voor de billen en op de gele verpakking staat dat het ideaal is voor de billetjes blabla...

Thuis gekomen probeer ik het natuurlijk meteen uit. Maar ik vond het vreselijke dingen, lastig uit de verpakking te krijgen, erg dikke doekjes vind ik ook niet handig en de geur nou daar wordt je ook niet enthousiast van... En Senna heeft rode billen van die doekjes, dus dat wat op de verpakking staat klopt voor Senna niet........Ik weet dat je als je lekker ruikende doekjes wil gebruiken je Zwitsal moet nemen want dat ruikt gewoon echt lekker maar ik vind het gewoon simpelweg te duur voor billendoekjes.

Vraag aan jullie

Nu ben ik benieuwd wat voor een billendoekjes jullie gebruiken?
Ik ben over die van de Hema super tevreden hoor, maar ben gewoon nieuwsgierig!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je