{{ message.message }}
{{ button.text }}

bijna lopen...ik red me wel mama!!! :)

Afbeelding blog 'bijna lopen...ik red me wel mama!!! :)'
Diede is inmiddels alweer ruim 14 maand.....ze babbelt, kruipt, heeft haar "rollator" loopje helemaal onder knie en aan 1 vinger redt ze zich ook prima!  Ons meiske doet het super en ontwikkelt zich na alle strubbelingen als een trein! Met haar stemmetje laat ze weten wat ze wil en vooral wat ze niet wil! Een echt meid.. soms lijkt het alsof ze al woordjes zegt (patat, woefwoef, jona-haar broer) Ze eet haar broodjes en zo af en toe vliegt er een stuk door de kamer, bami eten geniet ze van....lekker slurpen, nu met de paaseitjes weet ze zich ook wel raad. jam jam roept ze dan.Haar 2 grote broers ontfermen zich over haar als 2 prinsen en allebei willen ze met haar trouwen... Gisteren naar het CB geweest en daar waren ze ook weer dik tevreden! 9579 kg en 76 cn....al een hele dame. Als ik naar haar kijk word ik vrolijk, zo lief met dat knipje in die 3 haartjes die ik bijelkaar heb geplakt. Ze straalt van oor tot oor..... Nu druk bezig met solliciteren, ben er weer klaar voor! Afgelopen jaar was ik blij dat ik er voor haar kon zijn maar nu ze alleen haar beugel nog maar 's nachts omhoeft laat ik haar in alle rust bij een oppas achter. Het is nu weer tijd voor mezelf....Ik hoop dat ik binnenkort kan melden dat ik ergens aan de bak kan als juf...want daar wil ik het liefst weer in aan het werk, het is wel een hele moeilijke sector maar we gaan ervoor! Een leuke school met leuke kinderen en dan 's avonds weer thuiskomen bij mijn eigen bloedjes! geweldig.... Duimen dat er snel wat komt!  

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je