{{ message.message }}
{{ button.text }}

Bijna een jaar

Afbeelding blog 'Bijna een jaar' Achtergrond blur afbeelding
Het klinkt zo cliché wat gaat de tijd toch hard.. Ik blijf het maar zeggen en herhalen maar inderdaad de tijd gaat hard! In mijn zwangerschap vertelde iedereen mij elke keer:"wacht maar tot je kindje er is dan gaat het zo hard geniet er lekker van want voor je het weet zijn ze groot!" Dat ging mij eerlijk gezegd het ene oor in en het andere oor weer uit want ja dat zal wel en veel harder als nu kan het toch niet gaan? Nou dat bleek al gauw een vergissing! De eerste maand werd ik al gauw met de neus op de feiten gedrukt de tijd ging inderdaad hard maar dan ook erg hard! En zo bleef het elke maand maar gaan, nu zijn we bijna bij zijn eerste verjaardag! Met gemengde gevoelens leef ik uit naar die dag zijn dag! Aan de ene kant vind ik het zo moeilijk mijn kleine lieve baby die dan geen baby meer is maar aan de andere kant gaat hij steeds meer doen en begrijpen wat dan ook wel weer erg leuk is! Toen hij net geboren was vond ik hem groot een lekkere  knuffelbeer maar als ik nu zijn foto's terug kijk was hij toch echt een lief klein poppetje en nu, ja nu is hij die echte grote lekkere knuffelbeer! Wat krijg je toch ontzettend veel liefde van zo klein ventje en wat is het heerlijk om je eigen kindje vast te houden te voelen te kroelen en te ruiken! Alles maar dan ook alles is fijn! Hoe verliefd je op je eigen kindje bent het is een geweldig gevoel! Bijna een jaar, kon de tijd nog maar even stil blijven staan en nog heel even van deze geweldige baby tijd genieten want ja dat is inderdaad zo voorbij! Nu hoor ik ook bij de mama's die tegen iedereen die zwanger is zegt : "geniet er maar lekker van de tijd gaat zo snel voor je het weet zijn ze groot!" En waarschijnlijk gaat dat bij hun ook het ene oor in en het andere oor weer uit!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je