{{ message.message }}
{{ button.text }}

Bij oma slapen

Afbeelding blog 'Bij oma slapen' Achtergrond blur afbeelding

Ja morgen gaat M weer eens bij oma slapen! Maar dit is weer de eerste keer sinds zijn slaapschema is omgegooid en niet meer doorslaapt maar meerdere keren wakker wordt snachts! Ooh ik ben heel erg benieuwd hoe dit gaat! Maar meestal doet hij het bij andere beter dan bij mij πŸ˜‚ zo valt hij bij mijn moeder op schoot inslaap, maar bij mij blijft hij niet eens rustig. Tja wat kan je daar nou aan doen πŸ˜…πŸ˜‚ ik zeg maar dat zal wel komen omdat hij mijn melk ruikt en denkt hmm lekker πŸ˜‹ πŸ˜‰ maar nu ben ik dus heel erg benieuwd hoe hij het gaat doen. Het gaat of heel goed en is een droomkindje, of het gaat niet en mijn moeder zal zeggen nou hij mag weer blijven slapen zodra hij weer doorslaapt πŸ˜‚πŸ˜‚ ach we zullen het zien, maar het zal wel een vermoeiende dag voor mijn moeder worden, want eerst moet ik werken dus past ze al vanaf de ochtend op! Nu maar hopen dat hij de middagdutjes dus ook een beetje goed gaat doen! En ik heb even een mommy off dagje en dat betekent, helemaal niks doenπŸ˜… behalve opruimen van de dingen waar ik anders nooit aan toe kom(kledingkast, dingen uitzoeken en weggooien etc) en zoals elke dag schoonmaken, en uitslapen? Nee waarschijnlijk niet want dat is me tot nu toe nog niet gelukt sinds hij een nachtje bij oma is blijven slapen πŸ˜‚ ach we genieten even van het dagje voor mezelf en hopen dat M goed slaapt bij oma! En vooral natuurlijk het leuk heeft, maar dat zal vast en zeker wel πŸ€—

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je