{{ message.message }}
{{ button.text }}

Bij de dokter op je eerste verjaardag..

Arme, arme kleine meid. Je bent al een tijdje ziek.. Maar dan ook nog op je eerste verjaardag, niet leuk!! Papa ging met jou naar de dokter.

Afbeelding blog 'Bij de dokter op je eerste verjaardag..'

Today is the day!! Mevrouw is 1!!

Officieel dan.. Het voelde helemaal NIET als haar verjaardag vandaag. Vanochtend wel eventjes. Mijn schoonfamilie kwam langs met veel cadeautjes en we aten tompoucen!! Dat was leuk, maar verder..

Ik moest vandaag gewoon werken van 12-17 uur. Mijn vriend had ik op pad gestuurd om onze Nintendo 64 op te halen zodat we daar morge met vrienden, old skool, Mario Card op kunnen spelen. Daarna ging hij met Mevrouw naar de dokter. Ze is al een dikke week ziek.. Griepje, hoest longen uit lijfje, snot verkouden.. Echt niet leuk!! Ik had zoooo gehoopt dat ze vandaag beter was!!

Ik was dus werken en ik kreeg een appje van Vriendlief, dat Mevrouw nu ook weer koorts had en hij heeft meteen een afspraak bij de dokter gemaakt.聽

Daar zat ze dan.. Op haar eerste verjaardag, bij de dokter.. Bleeeeaaaahhhhhhhh!!

Maar wel beter, ze bleek namelijk 贸贸k nog oorontsteking te hebben aan beide oortjes!! Hoe krijgt een kindje dat eigenlijk? Door op de tocht te liggen? Want dat ligt ze nooit. Of is daar een andere oorzaak voor? Ze heeft nu een antiniotica kuur gekregen.

Nu ligt ze pas NET te slapen, om half 11! Ze kon alleen maar gillen en krijzen en werkte zichzelf alleen nog maar verder in het zweet. Arm meisje..

Ik hoop zooooooo dat je morge dan beter bent!! Want morge komen al onze vrienden en mag jij je cadeautjes uitpakken!! Mag jij je speciale taart eten en lekker spelen met je Broertje en D. Blogje en foto's volgens morge natuurlijk. Word beter!! PLEAAASSSEEEE!!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby, #Gezond

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je