Snap
  • Baby
  • Gezond

Bij de dokter op je eerste verjaardag..

Arme, arme kleine meid. Je bent al een tijdje ziek.. Maar dan ook nog op je eerste verjaardag, niet leuk!! Papa ging met jou naar de dokter.

Today is the day!! Mevrouw is 1!!

Officieel dan.. Het voelde helemaal NIET als haar verjaardag vandaag. Vanochtend wel eventjes. Mijn schoonfamilie kwam langs met veel cadeautjes en we aten tompoucen!! Dat was leuk, maar verder..

Ik moest vandaag gewoon werken van 12-17 uur. Mijn vriend had ik op pad gestuurd om onze Nintendo 64 op te halen zodat we daar morge met vrienden, old skool, Mario Card op kunnen spelen. Daarna ging hij met Mevrouw naar de dokter. Ze is al een dikke week ziek.. Griepje, hoest longen uit lijfje, snot verkouden.. Echt niet leuk!! Ik had zoooo gehoopt dat ze vandaag beter was!!

Ik was dus werken en ik kreeg een appje van Vriendlief, dat Mevrouw nu ook weer koorts had en hij heeft meteen een afspraak bij de dokter gemaakt. 

Daar zat ze dan.. Op haar eerste verjaardag, bij de dokter.. Bleeeeaaaahhhhhhhh!!

Maar wel beter, ze bleek namelijk óók nog oorontsteking te hebben aan beide oortjes!! Hoe krijgt een kindje dat eigenlijk? Door op de tocht te liggen? Want dat ligt ze nooit. Of is daar een andere oorzaak voor? Ze heeft nu een antiniotica kuur gekregen.

Nu ligt ze pas NET te slapen, om half 11! Ze kon alleen maar gillen en krijzen en werkte zichzelf alleen nog maar verder in het zweet. Arm meisje..

Ik hoop zooooooo dat je morge dan beter bent!! Want morge komen al onze vrienden en mag jij je cadeautjes uitpakken!! Mag jij je speciale taart eten en lekker spelen met je Broertje en D. Blogje en foto's volgens morge natuurlijk. Word beter!! PLEAAASSSEEEE!!

8 jaar geleden

gelukkig! Leuk! ik houd je in de gaten ;)

8 jaar geleden

Nogmaals bedankt lieve mede mama's! Het feestje was super en Mevrouw zo goed als weer beter! Ik zal vandaag nog een Blogje schrijven! MUUUAAA XXX

8 jaar geleden

Ok gelukkig maar! Fijn om te horen dat het beter gaat. Have fun!

8 jaar geleden

Gefeliciteerd! En beterschap natuurlijk. Altijd sneu die ukkies.