{{ message.message }}
{{ button.text }}

beweegleergroep voor kindjes met downsyndroom

1e dag in de leer en beweeggroep met me lieve zoontje was leuk en heel leerzaam

Afbeelding blog 'beweegleergroep voor kindjes met downsyndroom' Achtergrond blur afbeelding
Vandaag was dan de dag van zijn 1e groeps therapie. Hij vond het super geweldig! Je zag aan hem dat het hem heel goed deed en dat hij genoot van alle andere kindjes om hem heen. Ik ben blij dat ik de stap heb gezet en dat hij het volgehouden heeft de 2 uur. Voor mij was het wat moeilijker omdat ik het niet op groepen heb en wat mensenschuw ben, MAAR daar moet je je als moeder dan maar overheen zetten want het gaat om de bestwil van je kleinte! En wat je allemaal leert wat je nog niet weet zoals gebarentaal jeetje dan denk ik oei oei dat gaat nog moeilijk worden maarja al het begin is moeilijk en uiteindelijk komen we er wel. Dus ben benieuwd naar de eerst volgende keer dat we weer mogen gaan en dat is over 2 weken alweer.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je