Snap
  • Baby
  • Gezond
  • post_short

Ben ik nu te voorzichtig?

Ik heb liever niet dat iemand die verkouden is (ook al is het mijn schoonzusje) mijn pasgeboren dochter vasthoudt.

Mijn partner is net de deur uit met onze 2 dochters. De jongste is nu ruim 2 weken oud. Hij vertelt even voor hij weg gaat dat hij ook bij mijn schoonzusje langsgaat, maar dat ze verkouden is. Slapen kan ik nu wel vergeten. Ik wil geen verkouden mensen in de buurt van mijn jongste, ze is zo klein en verkouden kunnen ook gevaarlijk zijn. Na een paar maanden prima, maar nu niet. Hij zegt dat hij me begrijpt en zegt er nog bij dat even vasthouden geen kwaad kan. Maak ik me zorgen om niets?

10 jaar geleden

Ik begrijp je ook hoor, straks moet ze nog niezen boven jouw baby. Een heel klein babytje is nog heel kwetsbaar en kan heel ziek worden van iemand die erg verkouden is. Gewoon tegen je partner zeggen dat je het niet wilt en dan maar hopen dat hij niet stiekem jullie kind aan je verkouden schoonzus geeft. Sterkte ermee!

10 jaar geleden

nou ik begrijp je helemaal... zou het ook niet wagen, zo klein als ze nog is... Snap sommige mensen ook niet zo goed, als je ziek bent, ga je toch niet op bezoek bij een klein babietje? Common sense denk ik dan toch zo :S maar ja, iedereen is weer anders he...

10 jaar geleden

Nee hoor, had ik ook toen mijn zoontje zo klein was. Ik vroeg mensen om hun handen te wassen voor ze de kleine gingen aanraken. Ze zijn nog zo kwetsbaar dan...

10 jaar geleden

Kan er eigenlijk niet echt een objectieve mening over geven... maar ons meisje (prematuur geboren en erg ziek geweest de eerste 2 weken van haar leven) hebben we de eerste periode heel erg in bescherming genomen en bezoek was pas welkom toen ze al bijna 4 maanden oud was.