{{ message.message }}
{{ button.text }}

Ben ik nu te voorzichtig?

Ik heb liever niet dat iemand die verkouden is (ook al is het mijn schoonzusje) mijn pasgeboren dochter vasthoudt.

Afbeelding blog 'Ben ik nu te voorzichtig?'

Mijn partner is net de deur uit met onze 2 dochters. De jongste is nu ruim 2 weken oud. Hij vertelt even voor hij weg gaat dat hij ook bij mijn schoonzusje langsgaat, maar dat ze verkouden is. Slapen kan ik nu wel vergeten. Ik wil geen verkouden mensen in de buurt van mijn jongste, ze is zo klein en verkouden kunnen ook gevaarlijk zijn. Na een paar maanden prima, maar nu niet. Hij zegt dat hij me begrijpt en zegt er nog bij dat even vasthouden geen kwaad kan. Maak ik me zorgen om niets?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je