{{ message.message }}
{{ button.text }}

denk je iemand te helpen...

Afbeelding blog 'denk je iemand te helpen...' Achtergrond blur afbeelding

Zal beginnen bij het begin, had de duowagen gegeven aan iemand die het heel hard nodig had, ze waren zo blij en opgelucht en ga maar door. en dat ze hem nog meteen konden ophalen al was het 23:00, kwartier later waren ze er dan ook. had ook een fijn gevoel van zo weer iemand geholpen voor de kleine kids. een voldaan gevoel.nu een paar dagen later, zie ik de wagen op marktplaats staan, en wat blijkt ze vragen er nu 75 euro voor! De gegevens kwamen overeen.

denk je iemand een dienst te doen! deed het graag omdat ik immers bij de eerste ook enorm uit geholpen ben door anderen. voel me echt beduveld!!  hoe kom je erbij om zoiets te doen! wat zouden jullie doen?? ben er best kwaad om. doe je iets uit de grond van je hart, krijg je dit..  misschien gek maar voel me misleid, bedrogen. zou haast zeggen doe nooit meer zoiets, maar ken mezelf daar te goed voor. jammer dat je hier niet veel mee kan, heb wel mp maar eens gemaild erover of zij er wat mee konden..

hebben jullie dit al eens zelf meegemaakt? en hoe verliep dat bij jullie.

heb hun ook zelf gemaild maar houden zich voor de domme

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je