{{ message.message }}
{{ button.text }}

BECOPOTTY#FAIL#T0OGREEN

Na heel wat research gekozen voor de meest groene variant, hier de keerzijde!

Afbeelding blog 'BECOPOTTY#FAIL#T0OGREEN'

Wij (lees:ik) doen voornamelijk alles groen, het liefst supergroen, lekker eco, lekker mileubewust en mijn grootste reden?

Nou om mijn baby zo gifvrij mogelijk op te laten groeien. Alles is nog zo klein en gevoelig daar (zoals alle mama's') wil ik natuurlijk het aller aller beste voor. Dus elk product word uitvoering geresearcht HELLO AUTISM en na veel overleg word hier pas iets aangeschaft, je begrijpt daar gaan soms dagen (soms maanden;)) overheen. In het geval van zijn potje had ik niet zoveel tijd want ik wilde beginnen zodra hij stevig kon zitten, na er zelf een blog over te hebben geschreven hier had ik de knoop doorgehakt en besloot de BECOPOTTY te kopen. zo gezegd zo gedaan. Een dag later was het potje al binnen en ging ik gelijk aan de slag! 

  1. eco? CHECK
  2. mooi? CHECK
  3. stabiel? CHECK
  4. goede zitting? CHECK
  5. goed voormaat? CHECK
  6. stevig? #$%^&*()p_{+}

1x om laten vallen en BOEM kapot.

Tja dat krijg je als je geen plastic potje wilt ben ik bang. Ik ga de webshop mailen en hopelijk krijg ik een nieuwe/compensatie want dit is #TEBIOLOGISCHAFBREEKBAAR

Hebben jullie ook weleens na veel research de conclusie moeten maken dat het toch geen goede aanschaf was?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je