{{ message.message }}
{{ button.text }}

Bébé-jou thermobad

Het bébé-jou thermobad is van alle gemakken voorzien, zodat jij je optimaal op jouw kindje kan concentreren en kan genieten van dit moment.

Afbeelding blog 'Bébé-jou thermobad'
Het bébé-jou thermobad is van alle gemakken voorzien, zodat jij je optimaal op jouw kindje kan concentreren en kan genieten van dit moment. Het badje heeft een geïntegreerde badthermometer om de temperatuur van het water ieder moment in de gaten te houden. Daarnaast bevat het badje twee dispensers, waar je zeep en shampoo in kan doen en een afvoerslang voor het water. Bébé-jou heeft een uitgebreid assortiment babyverzorgingsartikelen. De volgende producten combineren uitstekend met het thermobadje: Badstandaard Bij het thermobadje is een passende badstandaard verkrijgbaar, welke aan alle veiligheidseisen voldoet. De badstandaard is verkrijgbaar in diverse kleuren, welke aansluiten bij onze collectie. Je kan zo de kleur van de standaard afstemmen op de kleur van je badje. Ook is de standaard verkrijgbaar in 2 verschillende hoogtes, voor een optimale houding bij het badderen. Bébé-bubble Samen met verloskundigen is onze bébé-bubble ontwikkeld. Een bademmer waarin je je pasgeborene baby heerlijk kan baden. Je kleintje voelt zich veilig en geborgen in deze bademmer, omdat de emmer het “baarmoedergevoel” creëert. De bébé-bubble past ook op de badstandaard van bébé-jou. Aquasit Speciaal ontworpen voor alle badjes van bébé-jou: de verstelbare aquasit. Een badzitje welke eenvoudig en veilig in onze badjes geplaatst kan worden. Zo hou jij beide handen vrij voor de verzorging en wordt je baby comfortabel en stevig ondersteund. De aquasit groeit mee van van 0 - 8 maanden. Nu gratis aquasit bij aankoop van een bébé-jou thermobad! Van 20 februari t/m 9 maart 2013 ontvangt u bij aanschaf van het thermobad in één van de Nederlandse babyspeciaalzaken een gratis aquasit met een winkelwaarde van € 18,50. Kijk voor de dichtstbijzijnde babyspeciaalzaak op onze website: www.bebe-jou.nl. De actie loopt zolang de voorraad strekt. Maak kennis met het thermobad op de Negenmaandenbeurs Van 20 t/m 24 februari 2013 presenteren wij onze collecties tijdens de Negenmaandenbeurs. U kunt ons vinden in hal 8, standnummer: 312.     Klik hier en lees meer over de merknamen bébé-jou en LUMA.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je