Snap
  • Baby
  • Nieuws

Bébé-jou en LUMA babycare

Zorgeloos genieten doe je met ons merk LUMA babycare. Een complete 8-delige verzorgingsset in modern design en trendy kleuren. Van badje tot opstap en toiletverkleiner, met het hippe LUMA is je kindje in goede handen. Beleef LUMA! <a href="http://www.lumababy.nl" target="_blank">Ga naar de website</a> en bekijk ook de nieuwe serie toilettraining. <img src="http://www.mamaplaats.nl/wordpress/wp-content/uploads/2013/01/blogAT5.jpg" alt="" title="LUMA babycare" width="640" class="alignnone size-full wp-image-40000" /> <strong>Tref ons op de Negenmaandenbeurs</strong> Nieuwsgierig geworden? Van 20 t/m 24 februari 2013 presenteren wij onze collecties op de Negenmaandenbeurs (Hal 8, standnummer: 312). Centraal op de beurs staat het bébé-jou thermobadje. Een bad van alle gemakken voorzien, zoals een geïntegreerde badthermometer en een zeep -en shampoodispenser.

De Nederlandse producent van babyverzorgingsartikelen

Atelier 49 Nederland bv is beter bekend onder de merknamen bébé-jou en LUMA. In Staphorst maken wij babyverzorgingsartikelen zoals badjes, po’s en aankleedkussens. Onze collecties worden wereldwijd verkocht.

Sinds 1949 voeren we het merk bébé-jou. In 2011 hebben we het merk LUMA babycare geïntroduceerd. Beide merken hebben een eigen identiteit en onderscheiden zich in productassortiment, kleur en design.

bébé-jou Ons merk bébé-jou biedt alles wat nodig is om jouw baby een droomstart te geven, want bij bébé-jou is alleen het allerbeste goed genoeg. Al vier generaties lang leveren we de vertrouwde kwaliteit “made in Holland” en dat zie je ook terug in onze collectie. Fris design, lieve, maar ook stoere kleuren en vrolijke prints. Neem eens een kijkje op de website van bébé-jou en ontdek een ruime keuze in bijvoorbeeld bad en verzorging, toilettraining, textiel en speelgoed.

LUMA babycare Zorgeloos genieten doe je met ons merk LUMA babycare. Een complete 8-delige verzorgingsset in modern design en trendy kleuren. Van badje tot opstap en toiletverkleiner, met het hippe LUMA is je kindje in goede handen. Beleef LUMA! Ga naar de website en bekijk ook de nieuwe serie toilettraining.

Tref ons op de Negenmaandenbeurs Nieuwsgierig geworden? Van 20 t/m 24 februari 2013 presenteren wij onze collecties op de Negenmaandenbeurs (Hal 8, standnummer: 312). Centraal op de beurs staat het bébé-jou thermobadje. Een bad van alle gemakken voorzien, zoals een geïntegreerde badthermometer en een zeep -en shampoodispenser.

Van 20 februari t/m 9 maart 2013 ontvangt u bij aanschaf van het thermobad in één van de Nederlandse babyspeciaalzaken een gratis aquasit met een winkelwaarde van € 18,50. Klik hier voor de actievoorwaarden en een uitgebreide kennismaking met dit geweldige badje.

Graag tot ziens op de Negenmaandenbeurs!

11 jaar geleden

ik zie aleen nergens prijzen staan?!

11 jaar geleden

schattig

11 jaar geleden

Dat rode autootje is zó schattig! Dat wil ik ook wel voor mijn druifje. 9maandenbeurs ben ik erbij!

11 jaar geleden

ik heb wel eens van jullie gehoord! een vriendin van mij heeft ook een aantal artikelen van jullie. leuk hoor :)