{{ message.message }}
{{ button.text }}

bang voor het woord borstvoeding

Het taboe over het b voedingswoord

Afbeelding blog 'bang voor het woord borstvoeding' Achtergrond blur afbeelding

"Geef jij nogsteeds voeding?" en "wanneer ben je van plan over te gaan op normale voeding?" zijn twee vragen die je als langdurige borstvoedingsmoeder toch vaak over je heen krijgt. Het lijkt wel of de mensen  de term borstvoeding en het geven daarvan steeds meer taboe vinden. Hallo mensen , we leven in 2013 hoor. Het wword BORSTVOEDING mag je gewoon zeggen, er is niks engs aan en er gebeurd heus niks als je het zegt. En er is toch niks fijners als je kleintje de beste start geven die er is. Zolang de mogelijkheid er is om de band tussen jou en je kind superhecht te houden en je je kind daarbij ook nog een supervoeding geeft dan doe je dat toch als moeder zijnde. en dan zeg ik niet dat kunstvoeding slecht is , maar je hebt tegenwoordig zoveel soorten kunstvoeding dat het kiezen een hel is. De eerste heb ik flesgevoed grootgebracht, superfijn dat het er is als borstvoeding niet gaat. 

En nee ik ben nog niet van plan om te stoppen met de borstvoeding, ik vind het moment met mijn kleine heerlijk. Het is zo natuurlijk als iets om het je kind te geven. En nog een bijkomstigheid, gratis ook nog. Aangezien wij hollanders van gratis houden. Ja ons kleintje is 10 maanden, maar ja ze wordt er wel groot en sterk door maar nu ik de mogelijkheid heb om de kleinste zolang te voeden als ik wil zal ik er ook echt wel mee doorgaan, want het is toch dat niks gezond als je dit aan je kind mee kan geven.

dus mensen 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby, #Voeding, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je