{{ message.message }}
{{ button.text }}

Bambi in de Babykamer voor Jongens

Afbeelding blog 'Bambi in de Babykamer voor Jongens'

Ben je nu zwanger? Hoe leuk is het om voor het kleine mannetje of vrouwtje in jouw buik een eigen babykamer te maken met dit lieve hertje bambi als thema? Een Bambi babykamer kun je leuk maken voor zowel jongens als meisjes.

In de hertjes babykamer voor jongens combineer je leuk lichtblauw en lichtgrijs met wit als hoofdkleur voor meubels en muren. Eventueel maak je 1 muur lichtgrijs of lichtblauw en beplakt deze leuk met muurstickers of je creëert zelf een leuke muur decoratie.

Het is gemakkelijk om vanaf internet het silhouet van bambi uit te printen, deze uit te vergroten tot het gewenste formaat en dan keurig netjes uit een stuk behang uit te snijden (let op spiegelbeeld). Zo maak je heel eenvoudig je eigen behang dieren en tegelijk een originele decoratie voor op de muur in de babykamer.

Het is helemaal leuk wanneer je met hetzelfde behang 1 hele muur beplakt. Denk eens aan blauw met witte stippen of wit met grijze stippen voor een babykamer voor jongens. Lichtblauw en lichtgrijs zijn twee mooie kleuren die je makkelijk met elkaar kunt combineren.

Er zijn leuke babykamer accessoires te verkrijgen in de kleuren lichtblauw en lichtgrijs, maar ook andere dierenbos figuren laten zich leuk combineren met hertjes. Denk eens aan een leuke konijnen lamp of kleine vogeltjes.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je