{{ message.message }}
{{ button.text }}

Badderen in het ziekenhuis… thuis is makkelijker!

In een ziekenhuis gebeuren niet alleen vervelende dingen, soms kom je ook gierend van de lach in de gipskamer terug

Afbeelding blog 'Badderen in het ziekenhuis… thuis is makkelijker!'

vorige blog

De tweede week lijkt de ziekenhuisgang al een beetje routine geworden. Oppas voor de 2 jarige zus regelen. ’s Ochtends snel hond uitlaten. Wat te drinken mee voor mama tijdens het voeden. Tas inpakken met badspullen, badhanddoek om een kruik gerold, extra kleding en veel luiers en doekjes.

Dit keer moesten we in een andere kamertje badderen. Iets kleiner met wel een babybadje op een laag aanrecht, een stoel, een kraan en nog een raar elektronisch apparaat. Toen we in de kamer gebracht werden kregen we 1 instructie mee: BLIJF VAN DAT APPARAAT AF! Prima uiteraard. Ik heb nog wel om een weegschaal gevraagd om gewicht op te meten (dat wilde het consultatiebureau graag) en verder had ik aan het badje en de stoel genoeg.

We hebben heerlijk gebadderd, alles ging prima, tot mijn man het badje netjes leeg wilde laten lopen. Bij het optillen schoot de stop eruit en mijn man, het aanrecht en de vloer liepen onder het water! Het liep zelfs de wachtkamer in…

Enige vervelende was dat elektrische apparaat, dat hebben we toch maar wel even opgetild… Ondanks de strenge instructie dat dat niet mocht. Vanaf dat moment hebben we elke keer maar zelf het stopje er goed ingedaan en ook zelf een badstopje meegenomen.. dan wisten we zeker dat-ie werkte. Het was voor ons in ieder geval even een gebeurtenis waarom we hebben kunnen lachen. Het zorgde voor wat broodnodige ontspanning :-)

volgende blog

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby, #Gezond

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je