{{ message.message }}
{{ button.text }}

Back to School met C&A!

Afbeelding blog 'Back to School met C&A!'

Met de nieuwe Back to School collectie van C&A worden kleine kids groot. De collectie is geïnspireerd op streetstyle met een rebels tintje. De boys gaan stoer op pad in bikerjacks, jeans en longsleeves met print. En de girls laten zich niet kisten in een bomberjack met bloemenmotief, biker legging en hippe sweaters. Voor het nieuwe schooljaar hoeft niemand bang te zijn als je er zo cool uit ziet! Bekijk nu de collectie en bestel op de Online Shop.

Verstandig met Bio Cotton

Jij kunt een verschil maken door Bio Cotton te kiezen. Het katoen dat wordt gebruikt voor alle kledingstukken in de Back to School collectie van C&A is 100% biologisch. Tien jaar geleden heeft C&A ervoor gekozen Bio Cotton als grondstof te gebruiken. Dat is beter voor onze leefomgeving, de boeren en voor onszelf. Inmiddels is C&A de nummer één in de wereld als het gaat om de verkoop van kleding van Bio Cotton. C&A maakt bij het produceren gebruik van milieuvriendelijke technieken. Dit duurzame programma wordt voortgezet met als doel al onze katoenen kleding in 2020 100% duurzaam te produceren.

Over C&A

In 1841 is C&A in het Friese Sneek opgericht, 20 jaar daarop volgde het eerste filiaal. Tegenwoordig is C&A niet meer weg te denken uit het winkelbeeld van de grote steden. Sinds de lancering van de Online Shop is het nóg gemakkelijker om te shoppen bij C&A. Als je graag goed gekleed de deur uit wilt gaan, dan moet je vaak diep in de buidel tasten. Gelukkig hoeft shoppen niet duur te zijn en kun je jouw favoriete items gemakkelijk bij C&A vinden. Shop daarom nu de nieuwe collectie van C&A!"

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je