Snap
  • Baby
  • Kind
  • Mama
  • Zwanger
  • Babyspullen

Back to School met C&A!

Met de nieuwe Back to School collectie van C&A worden kleine kids groot. De collectie is geïnspireerd op streetstyle met een rebels tintje. De boys gaan stoer op pad in bikerjacks, jeans en longsleeves met print. En de girls laten zich niet kisten in een bomberjack met bloemenmotief, biker legging en hippe sweaters. Voor het nieuwe schooljaar hoeft niemand bang te zijn als je er zo cool uit ziet! Bekijk nu de collectie en bestel op de Online Shop.

Verstandig met Bio Cotton

Jij kunt een verschil maken door Bio Cotton te kiezen. Het katoen dat wordt gebruikt voor alle kledingstukken in de Back to School collectie van C&A is 100% biologisch. Tien jaar geleden heeft C&A ervoor gekozen Bio Cotton als grondstof te gebruiken. Dat is beter voor onze leefomgeving, de boeren en voor onszelf. Inmiddels is C&A de nummer één in de wereld als het gaat om de verkoop van kleding van Bio Cotton. C&A maakt bij het produceren gebruik van milieuvriendelijke technieken. Dit duurzame programma wordt voortgezet met als doel al onze katoenen kleding in 2020 100% duurzaam te produceren.

Over C&A

In 1841 is C&A in het Friese Sneek opgericht, 20 jaar daarop volgde het eerste filiaal. Tegenwoordig is C&A niet meer weg te denken uit het winkelbeeld van de grote steden. Sinds de lancering van de Online Shop is het nóg gemakkelijker om te shoppen bij C&A. Als je graag goed gekleed de deur uit wilt gaan, dan moet je vaak diep in de buidel tasten. Gelukkig hoeft shoppen niet duur te zijn en kun je jouw favoriete items gemakkelijk bij C&A vinden. Shop daarom nu de nieuwe collectie van C&A!"

9 jaar geleden

Ik zag op de site een hele leuke trui voor mijn zoon. Volgende dag naar de winkel gerend, was hij uitverkocht.. Ik denk dat ik niet de enige ben die fan is van de C&A... :-)

9 jaar geleden

Nou, ik heb lekker geprofiteerd van de gratis verzending hoor! Kom maar op met dat pakketje.

9 jaar geleden

Ik vind dat de C&A zulke stoere kleding heeft. Dingen die ik graag bij mijn kids aan doe.

9 jaar geleden

Wat fijn dat ze ook letten op de duurzaamheid van de kleding. Iets wat ik echt belangrijk vind!